Ana me nije htela na Loreninom rođendanu: Dok Darko pljuje Sevićku, evo kako ona odgovara!

Autor:

Zabava

05.07.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Darko Lazić (27) u sredu uveče organizovao je gala slavlje u Pećincima povodom rođenja svog sina Alekseja Lazića. Iako za sina nije štedeo ni dinara, te je napravio veliku proslavu, folker je nedavno propustio rođendansko slavlje svoje mezimice Lorene, koju ima sa bivšom suprugom Anom Sević, jer je tog dana izvodio sina Alekseja i verenicu Marinu iz porodilišta.

Foto: instagram.com/anasevicofficial, Republika.rs/D. LUKIĆ
Nju krivi jer nije došao na ćerkin rođendan... Ana i Darko

Pošto su mnogi iskritikovali to što je zanemario ćerku zbog Marine, koja je bila ljubomorna, Darko je morao da se opravda, pa je sve svalio na bivšu ženu.

Darko: Sve je namerno uradila da me pljuju novinari. Ja ću ćerki da pravim rođendan 10. jula, pokušao je da se izvadi pevač

Naime, Darko je za Srpski telegraf rekao da je Ana Sević navodno namerno sve ispomerala kako bi od njega napravila neodgovornog oca.

RepublikaFoto: Republika.rs/D. LUKIĆ
Darko Lazić

- To je moja bivša žena Ana sve lepo namontirala! Namerno je to uradila da me pljuju novinari! Trebalo je da pravimo rođendansku žurku Loreni krajem juna, s tim što sam ja rekao da to ne bude vikend jer je vrlo moguće da ću raditi tada, znate svi kakav je posao pevača. Uglavnom se radi vikendom. Kasnije sam saznao da radim, a oni su svakako zakazali rođendan, pa mi je rečeno da to ne može da se pomeri. Uostalom, neću ništa da pričam, to je njena stvar, svi znamo kakvim se ona stvarima bavi. Verovatno nije htela da budem tu. Nema potrebe da ja tu nešto sada detaljišem kada je sve prošlo - rekao je Darko.

A za to vreme, Ana Sević stigla je na Mikonos sa  svojim izabranikom Danijelom Nedeljkovićem sa kojim je ispozirala na fotografiji koju je i objavila. Širokim osmehom Sevićeva je pokazala da je ne zanima šta Lazić govori već da uživa u suncu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Jul 4, 2019 at 11:36am PDT

Darko nam je otkrio i da on svakako planira da napravi slavlje povodom rođendana ćerke, pa će to svakako biti tačan datum njenog rođenja.

- Svakako sada planiram ja da napravim žurku za Lorenin rođendan 10. jula u nekoj igraonici, tako da, eto. Ove godine ćemo proslaviti Lorenin rođendan dva puta, tako je ispalo na kraju. Ona još nije videla brata Alekseja, ali će ga videti kada joj budemo napravili žurkicu u julu. Decu inače volim i neću se zaustavljati ovde. Voleo bih da imam puno dece, naravno jednog dana. To je lepa stvar - rekao je folker.

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Uživa s verenicom... Darko i Marina

Pevač nam je otkrio i da bi voleo sledeće godine da napravi svadbu, s obzirom na to da je zaprosio svoju devojku Marinu Gagić, koja mu je i rodila sina.

- Mnogi me pitaju zašto odlažem dugo venčanje, ali to nije tako. Samo prosto čekamo pravi trenutak. Do sada nije moglo da se dogoditi jer znate i da sam bio povređen i sve, ali sada bi, naravno, moglo! I ja bih voleo da što pre obučem odelo, tako da se nadam da ćemo da napravimo svadbu već sledeće godine. Naravno, vi mediji ćete odmah biti obavešteni - rekao je Lazić.

Inače, Darko namerava uskoro i da se baci na ozbiljnu dijetu s obzirom na to da je zbog dugog oporavka posle saobraćajke koju je imao nabacio dosta kilograma, što mu je dodatno otežalo oporavak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojo

05.07.2019 06:33

Ko je ovaj neobrijani klošar sa Stevickom?