Karleuša beži od Vranješa: Diva se vratila u Srbiju na dan suđenja!

Autor:

Zabava

05.07.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša ponovo je izbegla suočavanje na sudu sa Ognjenom Vranješem, koji ju je tužio za uvrede posle porno-skandala, a sad je nadležnim organima u Prvom osnovnom sudu u Beogradu poslala opravdanje uz obrazloženje da ima zdravstvenih problema

RepublikaFoto: e-stock agency, prntscreen
Sad ima ginekološke probleme... Vranješ i Karleuša

Naime, mala od skandala do juče se baškarila u turskoj Turskoj, a potom objavljivala fotografije koje su nastale ispred njene kuće, da bi u isto vreme preko advokata sudu dostavila papire u kojima piše da ima problem ginekološke prirode, te zbog toga ne može da prisustvuje suđenju.

JK bi na sudu sledeći put trebalo da se pojavi 4. septembra

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar,ognjenvranjes
Nikako da se sretnu... Ognjen i Jelena

- Jelena se nije pojavila na glavnom pretresu iako je uredno pozvana. Dostavila je lekarsko uverenje. Svi znamo da je na moru, njen advokat je dostavio kao dokaz avionsku kartu. Ona je dostavila dokumentaciju iz jedne ovdašnje privatne ginekološke klinike. Na to se pozvala ovog puta. Pozvaće je preko policije da se pojavi na sudu. To je bilo delotvorno i nastaviće tako da je pozivaju. Ni Ognjen 4. septembra neće doći jer nije pozvan. On ne mora da se pojavljuje, ali je ona u obavezi - rekao je advokatski tim fudbalera po izlasku iz zgrade suda za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojo

05.07.2019 06:35

Beži, beži. Ali pravda će te stići.