Najveće regionalne zvezde na letnjem izdanju Music Week festivala na Ušću

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

04.07.2019

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Belgrade Beer Festa koji će okupiti 120 izvođača, oblak dobre zabave – Cloud platforma, donosi još dobrih vesti, ovoga puta za ljubitelje popularne muzike: više od 15 najvećih domaćih i regionalnih muzičkih zvezda nastupiće na letnjem Music Week festavalu, od 23. do 25. avgusta na Ušću.

Foto: Promo foto

Beogradsko izdanje festivala koji se već nekoliko godina održava na Kopaoniku, okupiće najpopularnije izvođače, a ulaz će biti besplatan uz mobilnu aplikaciju, koja će uskoro biti predstavljena javnosti.

Petak, 23. avgust rezervisan je za nastupe Dragane Mirković, Jelene Rozge, Tonija Cetinskog, Saše Kovačevića i Dženana Lončarevića.

Dan kasnije, u subotu 24. avgusta nastupaju Hari Mata Hari, Nina Badrić, Lepa Brena, Aca Lukas i Darko Lazić.

Poslednjeg dana Music Week-a, u nedelju 25. avgusta, za atmosferu će biti zaduženi Maya Berović, Senidah, Buba Corelli i Jala Brat, Coby, Angellina, Sara Jo i Katarina Grujić.

Foto: Promo foto

Osim Music Week-a i Beer Festa, Cloud platforma obuhvata i Noć muzike, a na sva tri festivala posetiocima će biti omogućen i pristup VIP zonama, koje će ove godine biti proširene i pružiće bolji užitak u koncertima. Karte za VIP zone uskoro će biti puštene u prodaju, a velika novina je to što će konzumacija uz VIP kartu biti neograničena tokom cele večeri ("All you can drink").

Cloud platforma je nastala u saradnji Skymusic-a i Beogradske kulturne mreže, a realizuje se uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Grada Beograda, Cebefa i brojnih partnera.

Tokom tri nedelje trajanja Clouda, na Ušću se očekuje više od million posetilaca, kao i rekordni broj turista.

Najnovije vesti o Cloud-u možete pratiti putem sajta http://cloudfestivals.rs/ i Facebook https://www.facebook.com/cloudfestivals/ i Instagram profila https://www.instagram.com/cloud.festivals/

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading