Darko Lazić proslavlja rođenje sina i poručuje: Ana je namerno slavila rođendan Loreni kad sam ja radio!

Autor:

Zabava

03.07.2019

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić organizuje slavlje u Pećincima povodom proslave rođenja sina Alekseja.

Foto: Republika/Dušan Lukić
Darko Lazić

Proslavi će prisustvovati veliki broj njegovih prijatelja, među kojima će biti i kolega, ali na ovom slavlju se neće naći Marina Gagić, majka malog Alekseja i verenica Darka Lazića.

- Odmara kući sa Aleksejom, neće moći da dođe, ja sam zaista bio za to da i ona bude tu, ali nije bila spremna. Znate kako to ide kod žena, mora da bude šminka u fulu, frizura i linija, tako da dok to ne dođe na svoje neće nigde - rekao je Darko i dodao da se njegova partnerka već snašla kao majka.

- Aleksej se budi na svaka tri sata, ali meni to nije strašno, već sam prošao to sa jednim detetom, ali moram da priznam i da se Marina lepo snašla - rekao je pevač.

Darko se, kao što možete i da primetite, oporavio, pa ne hoda pomoću štaka, a pokazao nam je i novu tetovažu.

Tetovaža se nalazi na desnoj ruci i na njoj piše "Majko", što je i naziv njegove nove pesme koju je posvetio svojoj mami.

Foto: Republika/Dušan Lukić
Drako Lazić

Inače, u medijima se mnogo pričalo o tome da je Marina zabranila Darku da prisustvuje rođendanu ćerkice Lorene, a ovo je pevačeva  izjava povodom cele situacije.

- Trebalo je da pravimo rođendan krajem juna, s tim što sam ja zamolio da to ne bude vikend, jer tada uglavnom radim. Naravno, baš tada se slavio rođendan i to kao da je svadba i nije moglo da se otkaže. Ali neću mnogo da pričam o tome, ja ću svom detetu proslaviti rođendan kada zapravo i jeste, odnosno 10. jula - rekao je Darko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading