Svađa u marketu zbog Teodore: Prodavačica pustila pevačicu preko reda jer je poznata, kupci negodovali!

Autor: Svet

Zabava

02.07.2019

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović je jedna od retkih osoba koja je učešće u rijaliti šou-programu preokrenula u svoju korist, te se, nakon napuštanja imanja u Šimanovcima, nije ponovo vratila u ovaj TV format, kao mnogi drugi učesnici, nego se posvetila svojoj karijeri.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Teodora Džehverović

Za veoma kratko vreme je snimila i objavila album koji je naišao na odličan prijem publike, a spotovi za sve numere su dostigli milionske preglede na Jutjubu.

Sve to je učinilo da Teodoru prepoznaju na sve strane, a jedna od mušterija marketa u Beogradu prepričala je scenu koja se dogodila nedavno.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Teodora Džehverović

- Iako smo svi stajali i strpljivo čekali red da platimo na kasi, kasirka je prepoznala Teodoru i sva ushićena joj rekla da priđe jer nema smisla da VIP kupac čeka. Mi ostali smo pokušali da se pobunimo, ali Teodora nam se izvinila, pa smo je pustili. Slatka je baš - ispričao je izvor anegdotu iz supermarketa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading