Umrla je kao težak socijalni slučaj: Vendi u emisiji šokirala sve detaljima smrti ikone osamdesetih!

Autor:

Zabava

01.07.2019

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vendi šokirala sve u emisiji!

Foto: instagram.com/besni_medvedici
Vendi

Pevačica Vesna Vukelić Vendi u emisiji "Parovi  -  Jutarnja kafica" pričala je o ikoni osamdesetih godina Margiti Magi Stefanović.

Margita se u staroj Jugoslaviji proslavila kao klavijaturistkinja kultne rok grupe EKV. Imala je neosposrni talenat i da napravi veliku karijeru i preko granica Jugoslavije, ali krenula je pogrešnim putem.

Stefanovićeva se prepustila porocima, a potom nestala iz medija kako se posvetila lečenju, a preminula je 2002. godine.

Možda nekima nije poznat detalj njene smrti, te je Vendi sve iznenadila pričom o njoj i to u rijaliti programu.

Foto: instagram.com/besni_medvedici
Margita Stefanović

-  Margita je imala sidu i umrla od droge i borila se ja još nekim stavrima. Hvala Bogu, ona se okrenula Bogu zadnjih pola godine ili godinu dana života. Pevala je u crkvenom horu - rekla je ona, a potom otkrila gde je Margita živela poslednih dana svog života.

- Umrla je tamo gde je živeo Žika Obrestović, ja sam igrom slučaja bila tamo, to je na trošarinim jedan socijalni dom. Spavala je sa četiri prosjaka. Bilo je četiri kreveta na sprat, ona je spavala na poslednjem kao najteži socijani slučaj, zaboravila sam kako se zove ta ustanova, ali to je jedno prihvatiliše. Ostala je bez igde ikoga u 42, godini - rekla je Vendi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading