Optuživali ga da je u vezi sa Aleksandrom i da joj je poklonio nakit: Oglasio se zlatar Nebojša Bojović!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

01.07.2019

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati beogradski zlatar Nebojša Bojović, koji je blizak prijatelj mnogih istaknutih ličnosti poput Svetlane Cece Ražnatović, nedavno je doveden u vezu sa Aleksandrom Subotić.

RepublikaFoto: Prntscrin, e-stock/KOBRA
Povezivali ih... Nebojša Bojović i Aleksnadra Subotić

Aleksandrina nesuđena svekrva, Biljana Dragojević izjavila je kako je Nebojša poklonio Subotićki zlatni nakit koji ona nosi u "Zadruzi 2", a Bojović se po prvi put oglasio u medijima i objasnio u kakvim je odnosima sa popularnom učesnicom rijalitija:

RepublikaFoto: e-stock
Prijatelj sa Cecom i njenom decom... Nebojša sa Veljkom i Bogdanom

- To nije istina, ljudi pričaju svašta - kaže Nebojša koji je potvrdio da Aleksandra ima novog partnera.

- Ona ima svog dečka u Novom Sadu, mi smo se družili, izašli par puta - objasnio je Nebojša i dodao da Aleksandra zaslužuje pobedu:

- Mislim da je ona zaslužila da pobedi, s obzirom na celu situaciju, ona je najviše propatila tu, ostavljena, prevarena.. Uprkos svemu ona se hrabro drži i mislim da je zaslužila da bude bar među prvih troje, ako ne pobedi - rekao je poznati zlatar, a onda je uporedio Anu Korać  i Aleksandru i otkrio koja od njih dve je "bolja riba".

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, Republika
Nebojši se više dopada Aleksandra od Ane Korać

- Aleksandra, ali obe su lepe i mlade devojke. Svaka je lepa na svoj način - rekao je Nebojša koji je kao najiritantnijeg učesnika "Zadruge 2" izdvojio Davida Dragojeviće:

- Ima dosta onih koji su iritantni.. Možda David, on je tu napravio najveću grešku, pokušava da opravda sebe, ali ne može nikako. Trebao je da sačeka da se završi rijaliti, pa onda u novu prilču da ne završi sa njom onako preko televizije, da se vide normalno u četiri oka. On je to uradio na jedan način koji nije korektan - objasnio je Bojović.

RepublikaFoto: e-stock
Prijatelj i sa Lepim Mićom...

Nebojša je, inače, dugogodišnji prijatelj Mikiju Đuričiću, kog nije izneverio ni sada posle presude za fizičko nasilje nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić. Bojović je posetio Đuričića i otkrio šta sada radi pčelar iz Kupinova:

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Nebojša posetio Mikija...

- Miki je kod kuće, čita knjige, pokušava malo da se sabere. Shvatio je gde je pogrešio i sad ima dosta vremena za razmišljanje. Nazad ne može, šta je tu je, teško mu je zbog svega. Ne može da oprosti sebi to što je uradio, naravno da se kaje - kaže Nebojša.

- Đuričić je potpuno promenio mišljenje o Suzani, ali ga Bojović savetuje da ne donosi odluke naglo već da porazgovaraju kada ona izađe iz rijalitija.

- Razočarao se u tu ljubavnu priču sa Suzanom, tu su bila neuzvraćena osećanja, neiskrena sa njene strane. On je to kasno shvatio. Rekao sam mu da ne donosi odluke tako ishitreno, nego da sečeka da izađe Suzana i da popričaju sa njim - objašnjava Bojović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Susan

01.07.2019 12:34

Lepo čovek kazao. One je probao obe i kazao da su obe dobre.

Odgovori 23 0
A91

01.07.2019 15:09

Decka koji je 20-30 godina stariji od Aleksandre a slucajno je jos i bogat. Ma daj... To je old school sponzorstvo.

Odgovori 22 0
Mara

01.07.2019 22:23

Poklon u zlatu od 100 000 eura izjavio je Karadjordje a ne Bilja.