(VIDEO) OTKRIVAMO: Sofija u vezi sa Radonjićem!

Autor:

Zabava

30.06.2019

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Sofija Milošević poznata je javnosti po istančanom ukusu za muškarce, tačnije, njen tip jače polovine i više je nego očigledan. Ljubiteljka fudbalera pronašla je novog igrača u čijem će se krilu sjatiti, a skrivanje romanse nije joj pošlo za rukom. Paparaco Srpskog telegrafa uhvatio je Sofiju sa fudbalerom Marselja Nemanjom Radonjićem, a sudeći po prizoru, nisu se ni preterano trudili da sakriju prisnost.

RepublikaFoto: instagram.com/sofijamilo
Sofija Milošević...

Naime, kako izvor za naš list navodi, Sofija i Nemanja u vezi su već mesec dana, a Sofija bukvalno obleće oko novog dečka.

- Sofija se mnogo zaljubila, non-stop samo priča o Nemanji. Njih dvoje su se upoznali sasvim slučajno preko zajedničkih prijatelja i ubrzo nakon toga su počeli vezu. Zasad je sve to u fazi začetka, ali ako se Sofija pita, ubrzo će veza postati ozbiljnija - navodi izvor i objašnjava kako se Sofija ponašala prema Nemanji u provodu:

- Izašli su zajedno na splav, a ona je cele večeri naskakala na njega, kačila mu se oko vrata, šaputala mu na uvo, ljubila ga, vidi se da potpuno ne razmišlja šta radi u javnosti, a Nemanja je bio ipak suzdržaniji. Možda nije želeo da preterano pokazuje emocije da se ne bi pisalo odmah o njihovoj vezi dok ne vidi da li će biti nešto na duže staze ili samo letnja avantura. Ipak je Sofija bila u vezi sa Ademom Ljajićem, koji je Nemanjin drug i saigrač iz reprezentacije, tako da je svestan da će mnogi osuditi to što se zabavlja sa njegovom bivšom.

- S druge strane, Sofija je za kratko vreme promenila dosta frajera. Nakon Adema, bila je u kratkoj vezi sa hrvatskim fudbalerom Antom Rebićem, koji igra u nemačkom Ajntrahtu. Ta veza je bila više šema i ubrzo su raskinuli, ali Sofija nije dugo samovala, pa je prešla na drugi sport, tačnije na tenisera Damira Džuhmura. Veza sa njim bila je još kraćem maha nego ona sa Rebićem, a onda je upoznala Nemanju, tako da je iza nje buran period. Ali s obzirom na to da je odlučna u nameri da Radonjiću pokaže da joj je stalo i da veza može biti ozbiljna, videćemo u kom će se smeru dalje odvijati njihov odnos - završava izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Nemanja Radonjić...

Nemanja pokušava da sakrije vezu sa Sofijom zato što je njen bivši Adem njegov drug iz reprezentacije

U prilog navodima izvora govore fotografije i video našeg paparaca na kojima se jasno vidi da Sofija grli Nemanju u provodu, šapuće mu na uvo i ljubi ga, dok i on njoj uzvraća.

Foto: instagram.com/fikret_hodzic
Zorana i Damir...

Zaratila sa Zoranom zbog tenisera

Zorana Jovanović zvana Zorannah i teniser Damir Džuhmur uživaju u romansi, o čemu mediji bruje već danima, ali ono što je manje poznato je da su Sofija i Zorana zaratile zbog njega.

- Sofija se viđala s Damirom, a on se udaljio od nje kada se pojavila u toj priči Zorana. Sofija je poludela i zamerila joj što joj je bukvalno skinula frajera, ali Zoranu to i nije baš potreslo - rekao je izvor.

 
Foto: crvenazvezdafk.com

Radonjić nije bio s poznatim damama

Za razliku od Sofije, koja voli poznate momke, Nemanja Radonjić do sada nije uhvaćen ni sa jednom poznatom damom. Iako su mnoge devojke iz sveta mode i estrade ludele za njim, njegove izabranice do sada su bile anonimne.

Foto: instagram.com/sofijamilo

S Ademom bila tri godine u vezi

Manekenka Sofija Milošević i srpski reprezentativac Adem Ljajić na iznenađenje mnogih stavili su tačku na trogodišnju ljubav, kako su naveli, zbog poslovnih obaveza, koje su ih udaljile.

- Oboje su imali dosta poslovnih obaveza u poslednje vreme, zbog čega nisu stigli ni da se vide. To je dovelo do toga da se potpuno odvoje i shvate da ne žele da budu zajedno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading