Darko Lazić: Ana i Marina ne mogu da se porede! Otarasio sam se zla od žene!

Autor: Svet

Zabava

30.06.2019

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuća u kojoj će živeti Darko Lazić sa verenicom Marinom i sinom biće komplet opremljena za najviše 20-ak dana, a do tada, svako živi kod svojih roditelja, ali pošto je Brestač malo mesto, Marina i Darko su blizu, nekoliko minuta hoda jedno od drugog.

RepublikaFoto: instagram.com/new_me911
Darko Lazić...

Marina je od prvog dana njihove veze delovala kao skromna i tiha devojka. Ipak, pošto znamo da sve trudnice izvoljevaju, pitali smo Darka da uporedi Marinu i Anu kada je bila u drugom stanju:

- Molim te, odmah ću da se ogradim! Neću da poredim ni u jednom trenutku Marinu i Anu! Pa to bi bilo isto kao da ti tražim da porediš nešto neuporedivo. Mani me toga! Otarasio sam se zla od žene, život me je nagradio sada i neću da spominjem bivšu ženu ni u kakvom kontekstu. Prošli život je iza mene, živim novi život! Ovo je moj novi život – Marina i naš sin Aleksej. Mogu da pričam samo o Marini! Priznajem, nisam joj ugađao ništa specijalno, nema neke prohteve. Da se ne lažemo, ona je izgledala kao što bi svaka žena poželela da izgleda u trudnoći. Ona mi zaista odgovara u svemu, mlađa je od mene osam godina, ali totalno se poklapamo.“

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Marina Gagić...

Iako Darko tvrdi da ljubav cveta, Marina s vremena na vreme na društvenim mrežama objavi poneki citat koji svi odmah protumače kao raskid ili bar svađu.

RepublikaFoto: instagram.com/anasevicofficial
Ana Sević...

- Sve je super, kažem ti. Može da okači šta god hoće i kad god hoće, to nema veze sa mnom i s njom. Nas dvoje smo se jednostavno našli. Postoje mnoge stvari koje oboje volimo i to nas ispunjava. Ona i ja smo sudbinski vezani. Marinu poznajem odranije, ona je iz mog kraja, naravno da ću je poznavati. Kada sam se razišao sa Anom, kada smo sve između nas završili, Marina i ja upoznali smo se zvanično preko jednog drugara. Mislim, znali smo se mi na zdravo-zdravo, ali tada smo se upoznali kako treba, popili piće i posle toga nastavili da se viđamo. Malo-pomalo, svideli smo se jedno drugom. Na početku se sve videlo i svima je bilo jasno kako se gledamo i način na koji pričamo. Najbitnije je što ona mene voli ovakvog kakav jesam, sa svim manama i vrlinama, a naravno i ja nju obožavam - kaže Darko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading