Tražiću crnogorsko državljanstvo: Milica Pavlović napušta Srbiju?

Autor: Alo

Zabava

30.06.2019

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović jedna je od estradnih umetnika koji često nastupaju u Crnoj Gori, a osim zemlje, njoj se sviđaju i tamošnji muškarci kojima, kako priznaje, ne može da odoli.

Foto: instagram.com/senoritamilica
Menja državljanstvo zbog crnogorskih momaka...Milica Pavlović

- Meni su momci iz Crne Gore među najboljim frajerima. Svi koji me bolje poznaju, znaju da sam slaba na njih i kada ih čujem kako pričaju, kada čujem njihov akcenat, mogu bukvalno da padnem u nesvest. (smeh) Opasni su oni frajeri, ali pazim se ja - kroz osmeh nam je rekla seksi sinjorita i objasnila da joj niko nije prišao na bezobrazan ili nekulturan način.

Foto: printscreen/instagram

- Ne, ne, niko me nije muvao s tom čuvenom forom „Đe se kupaš“. Kada to rade, veoma su vaspitani i momci su za primer - rekla je Milica, a na pitanje da li bi tražila crnogorsko državljanstvo, rekla je:

- Možda i postanem njihova državljanka, pošto veoma često nastupam u Crnoj Gori, nije isključeno da ću tražiti njihov pasoš - istakla je Milica koja možda nije obaveštena da Crna Gora do sada nema potpisanih i ratifikovanih ugovora o dvojnom državljanstvu sa drugim državama tako da bi morala da se odrekne svakog drugog državljanstva uključujući i srpskog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lidija

30.06.2019 12:18

Uvlači im se.

Boris

30.06.2019 12:34

Srecan put nije trebalo ni da se varacas.