Nataša Bekvalac se nije pojavila u finalu "Pinkovih zvezdica": Pevačica se oglasila i rasplakala javnost porukom!

Autor: pink.rs

Zabava

28.06.2019

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci TV Pinka sa nestrpljrnjem su čekali da se proglasi nova "Pinkove zvzedica", a verujemo da su do tada uživali u sperktakularnim nastupima. Članovi žirija posebno su privukli pažnju, a pogotovo je svima zapalo za oko da na svojim mestima nisu Nataša Bekvalac i Milan Stanković.

Foto: instagram.com/bekvalceva
Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac oglasila se putem Instagrama i deci poželela svu sreću i da su je veoma usrećili prethodnih meseci svojim nastupima.

- Draga moja deco, želim da večeras blistate, da letite na krilima svojih talenata i slobode, da se vaši veliki i moćni glasovi čuju daleko, da pevate iz vaših čistih srca i želim da znate da mi je bila čast što sam bila vaša 'žirica emocija'. Nadam se da sam vam poslužila, što se mene tiče od svakog od vas mnogo sam naučila o muzici, životu i ljubavi. Želim vam 'dobar vetar' na večerašnjoj muzičkoj plovidbi. Ja ću vam držati fige i navijati da pobedi ljubav - napisala je Nataša na Instagramu pred početak večerašnje emisije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jun 28, 2019 at 12:02pm PDT

Inače, na Natašinom mestu sedeo je pevač i kompozitor Marko Kon.

Nataša, kako je navedeno na sajtu Pink.rs, odsustvovala je iz opravdanih razloga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading