Superfinale "Pinkovih zvezdica" večeras na Pinku: Njih dvoje su pobednici na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

28.06.2019

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje za talentovane mališane "Pinkove Zvezdice - All Stars" večeras će proglasiti pobednika.

Foto: instagram.com/mateya_official, e-stock/A. BAČLIJA
Njih je odabrala publika sa društvenih mreža... Nika i Mateja

U susret velikom superfinalu dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" mladi pevači s nestrpljenjem jedva čekaju da stanu na scenu.

Večeras će se 12 veličanstvenih superfinalista, među kojima su Teodora Tara Stojanović, Nika Purić, Mateja Vukašinović, Žarko Pribaković, David Marković, David Radosavljević, Irina Arsenijević, Isidora Mitić, Bojana Radovanović, Sergej Pajić, Darija Vračević i Antonia Gigovska, boriti za trijumf, a samo jedan od njih odneće pobedu u ovogodišnjoj sezoni uz pomoć SMS glasova publike. 

Prema prognozama publike na društvenim mrežama, poslednjih dana na skali favorita prednjače najmlađa zvezdica Nika Purić i zavodljivi Mateja Vukašinović, koji su se učestvovali i pre nekoliko godina u ovom muzičkom šouu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Spremna za veliku noć... Nika Purić

Od ženskih kandidata Nika je za sada pobrala najviše simpatija jer je najmlađa i luckasta.

- Noć pred "veliku noć" gotovo i da ne spavam. Zamišljam kako će sve izgledati i pomalo sam tužna jer znam da će već u subotu sve biti gotovo. Očekujem da uživamo svi, da pustimo koju suzu zbog emocija koje su prisutne i da zabavim sve koji me vole. Veoma sam uzbuđena jer ću prvi put izvesti pesmu koju je otpevala Marija Šerifović. Ja sam najmlađa pa nije realno da pobedim, ali svakako pevam srcem za što bolji plasman - napisala je desetogodišnjakinja na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

x #? x

A post shared by Mateja Vukašinović - MATEYA (@mateya__official) on Apr 4, 2019 at 12:00pm PDT

S druge strane, Mateja je osvojio srca publike jer je na sceni zavodljiv i pevački je dosta napredovao u odnosu na takmičenje prošli put.

- Moj cilj cele ove sezone je bio da pomerim sopstvene granice. Performansi, koje ste imali prilike da vidite, temeljno smo spremali moj tim i ja. Od početka ove sezone radim na svom pevanju sa izuzetnim profesorom, a pre svega prijateljem. S njim sam uspeo da "ukrotim" glas i da dosegnem neku, za mene, novu dimenziju pevanja. Svestan sam da me dosta ljudi prati i podržava i ovom prilikom želimj da im se zahvalim na tome - kaže Mateja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading