Soraja u vezi sa narko-bosom!

Autor: Mediji, Republika

Zabava

28.06.2019

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejboj zečica i učesnica "Velikog brata" Soraja Vučelić sastaje se tajno u Moskvi sa vođom vranjskog klana za koga se veruje da stoji iza šverca kokaina - navode beogradski mediji.

RepublikaFoto: instagram.com/bestofsoraja
Soraja Vučelić...

Starleta Soraja Vučelić navodno je u vezi sa vođom vranjskog klana koga su bezbednosne služne označile kao jednog od vodećih narko bosova iz Srbije.

Kako njihov izvor navodi, oni su se upoznali u Moskvi i viđaju se daleko od Srbije i očiju javnosti.

-On je javnosti postao poznat kada je otkriveno da je na mestu na kojem je on bio pronađena ogromna količina kokaina. Jedna od destinacija na kojoj narko bos ima luksuzni restoran je i ruska prestonica. Soraja je u poslednje vreme često boravila u Moskvi, o čemu svedoče i njene objave na društvenim mrežama - kaže izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/sorajavucelic
Soraja...

Soraja je u januaru na Instagram okačila snimak iz luksuznom moskovskog restorana "Puškin" na kome se vidi konobar koji na ruskom recituje ljubavne stihove, kao i muška ruka koja pokazuje tri prsta, nazdravlja i izgovara: "Spasiba brate, davaj". Na snimku se ne vidi lice Sorajinog kompanjona.

- Taj muškarac sa kojim je Soraja sedela u "Puškinu" i nazdravljala, i čija se ruka vidi na njenom snimku upravo je narko bos - objašnjava izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading