Zašto me hapsite, ona je moja žena? Muškarac upao u Cecinu kuću i uzvikivao jezive reči!

Autor: Blic.rs

Zabava

27.06.2019

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović imala je veliku sreću da poslednjih dana nije boravila u svojoj vili na Kipru gde je policija uhapsila provalnika koji je danima boravio u njenoj kući.

Foto: instagram.com/milan.marinkovic
Ovako izgleda Cecina vila na Kipru... Milan Marinković, pevačicina brat od ujaka ispred kuće

Naime, pevačici je javljeno da je javnosti nepoznat muškarac upao u njenu kuću na Kipru. Naime, izvesni O. I. je ušetao kroz dvorište, ušao u vilu i nije nameravao da izađe. Kada je policija došla ponavljao je da je Ceca njegova žena.

RepublikaFoto: instagram.com/milan.marinkovic
Čovek opsednut njom provalio u kuću...

- On je provalio u podrum Cecine kuće i tu je boravio nekoliko dana. Kada su komšije primetile da se po dvorištu šeta nepoznati čovek, odmah su pozvali policiju, koja je brzo ragovala. Izvesni O.I. se opirao policiji koja je došla da ga uhapsi. Kada su ga priveli, on je vikao: "Zašto me hapsite, ovo je moja žena!", aludarajući na Cecu - rekao je izvor. 

- Oni koji su imali prilike da se sretnu sa njim kažu da je psihički bolesnik i da je zaljubljen u Cecu i da zato pokušava na sve načine da dođe do nje. Ovo nije prvi put da se ovakva stvar dešava sa istim čovekom. Prvi put kada je upao na posed na Kipru bio je uhapšen i deportovan za Srbiju, kao i sada, a po prijavi koja je podneta protiv njega, vodi se da boravi u Čukarici, a da je rođen u Sarajevu. Kada je drugi put provalio, uspeli su da ga izbace, ali se vratio i treći put. Svaki put on viče kako je Ceca njegova žena i kako on živi tu - preneo je izvor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading