Morala da prizna! Goga se rastala s mužem, pa otkrila: Uroš se naljutio na mene!

Autor:

Zabava

27.06.2019

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goga Sekulić sve je iznenadila kada se u 41-oj godini ostvarila u ulozi majke, a sa partnerom Urošem Domanovićem (27) dobila je sina kome su dali ime Vasilij Andrej. Međutim, par se ubrzo rastao, a Goga je otkrila i zbog čega.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Muž joj se malo naljutio... Goga Sekulić

Nedavno je u medijima odjeknula vest da su se pevačica Goga Sekulić i njen nevenčani muž, sportista Uroš Domanović, otpratili sa društvene mreže Instagram, te da će se njih dvoje rastati. Međutim, Goga je odlučila da sada otkrije u kakvim je zapravo odnosima sa Urošem.

-  Putujem sa bebom, Uroš će se pridružiti kad bude imao vremena, a ja i bebica idemo da uživamo. On će doći. Čuj 100%! Danas više ne znaš šta je 100% - rekla je Goga, čime je svima jasno stavila do znanja da se neće rastati od Domanovića, a onda je otkrila zbog čega se Uroš naljutio na nju.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
... ali ipak su zajedno... Goga i Uroš

- On je pročitao da sam ga ja otpratila sa Instagrama. Malo se naljutio, ali dobro… Tog dana je morao da otputuje pa se digla pompa u medijima. To je bio samo splet nesrećnih okolonosti. Sada se šalimo na taj račun. Ispada da smo mi prvi slučaj da su roditelji razdvojeni trenutno zbog posla I karijere. Ne. Ja kada sam bila mala, nama je tata radio po Evropi i svetu, dolazio je kad je imao odmor ili bi sestra i ja sa mamom odlazile kod njega – kazala je pevačica kojusmo sreli na promociji njenog mladog kolege Valentina Perutine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading