Sanja Đorđević se u Magazinu In "požalila" na svog supruga, evo šta joj radi iza leđa! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.06.2019

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sanja Đorđević je otkrila nepoznate detalje o svom suprugu, bivšem fudbaleru Petru Perici Đorđeviću sa kojim je u skladnom braku skoro tri decenije.

RepublikaFoto: Promo
Sanja Đorđević

Predstojećeg subotnjeg popodneva verne gledaoce TV Pink očekuje još jedno izdanje omiljene vikend emisije zabavnog karaktera ''Magazin In'' autorke i voditeljke Sanje Marinković.

Sanja će ovog puta u studiju ugostiti: pevačice Sanju Đorđević, Gocu Božinovsku, Marinu Visković, predsednicu Narodne skupštine Republike Srbije Maju Gojković i novinarku i spisateljicu Vesnu Dedić. 

Tom prilikom, Sanja Đorđević je otkrila nepoznate detalje o svom suprugu, bivšem fudbaleru Petru Perici Đorđeviću sa kojim je u skladnom braku skoro tri decenije.

RepublikaFoto: Promo
Marina Visković i Sanja Đorđević

- Moj muž je škorpija, on kad priča sa ljudima, on flertuje - otkrila je Sanja Đorđević u emisiji ''Magazin In'', čime je šokirala sve, a šta je još priznala o svom braku saznaćete ako predstojeće subote u dobro poznatom terminu - od 17 časova, budite uz kanal ružičaste televizije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading