Strašno! Pevači prete Milanu Stankoviću: Napusti 'Pinkove zvezdice' ili ćemo te mi ukloniti!

Autor: Scandal!

Zabava

25.06.2019

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako pred kamerama sve deluje idilično, malo ko zna da se iza scene "Pinkovih zvezdica" zapravo odvija nimalo lep scenario.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove Zvezdice
Milan Stanković

Naime, kako prenosi izvor blizak produkciji ovog muzičkog talent šou-programa za najmlađe, Milan Stanković redovno dobija pretnje, i to nimalo naivne.

- Očigledno je da se neko od mlađih pevača nameračio na mesto u žiriju, pa se služi prljavim sredstvima i pretnjama da eliminiše Milana - tvrdi izvor i nastavlja:

- Te pretnje nisu nimalo naivne, koliko god da sve deluje kao nečija šala, to ipak nije za zezanje. Poručuju mu: "Ili oslobodi stolicu u žiriju, ili ćemo te ukloniti Nemoj da misliš da se šalimo, bolje ti je da nas poslušaš!" - otkrio je izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/milanstankovic
Milan Stanković

- On je dečko navikao na sabotažu i pretnje! Od samog početka karijere je imao takve probleme, od zabrana u medijima do raznoraznih ucena i pretnji, pa je već oguglao, a i hrabar je dečko. Kulira sve to, ne čita, posvećen je muzici i fanovima i nimalo ga ne dotiču gluposti tog tipa - zaključio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading