Radu proganjao investitor: Izdvojila 50.000 evra za stan, a onda je počela agonija!

Autor: Scandal

Zabava

25.06.2019

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radmila Manojlović godinama skuplja novac kako bi kupila stan u Beogradu, i sada je konačno skupila sumu od 50.000 evra ne bi li se skućila.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Želi da kupi stan, al' joj se ne da... Rada Manojlović

A onda joj se umalo dogodio peh kada je ušla u proces kupovine stana. Naime, pevačica je odabrala stan i sa investitorom se dogovorila oko kupovine. Rada je sa investitorom postigla dogovor da mu polovinu sume stana koji košta 100.000 evra plati odmah, a drugi deo nakon useljenja.

Međutim, kada su njeni advokati proverili papirologiju upozorili su je da ni slučajno ne daje novac za kaparu.

Ispostavilo se, kako se navodi, da je u pitanju objekat koji nije legalizovan i uknjižen, pa je Rada pozvala investitora i rekla mu da je pronašla bolju ponudu i da nije zainteresovana za kupovinu.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Umalo da ostane bez 50.000 evra... Manojlovićeva

Kako se dalje navodi, on je zbog toga pobesneo, te je počeo da proganja pevačicu pod izgovorom da je navodno čuvao taj stan za nju i da je zbog nje odbio mnoge stalne kupce.

Uznemiravanje je prestalo tek kada je Radin advokat poslao pismeno upozorenje investitoru u kom ga opominje da će ga prijaviti građevinskoj inspekciji ukoliko je ne ostavi na miru, posle čega se agonija završila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading