Kaćin dečko pretio Vranješu!

Autor:

Zabava

25.06.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Vranješ je pokušao da rasturi vezu Katrine Grujić i bogatog biznismena iz Bosne Semira Junuzovića, a sve zbog Duška Tošića, koji je Kaći lajkovao fotke kako bi se osvetio svojoj ženi Jeleni Karleuši.

Foto: instagram.com
Kaćin dečko zapretio Vranješu...

Naime, Ognjen je postavio snimak na svom Instagram profilu na kojem se jasno vidi kako se ljubi sa Grujićkom, i to samo deset minuta nakon što je Duško lajkovao pevačicine slike. Kako izvor za Srpski telegraf tvrdi, Ognjen sve radi da bi isprovocirao Tošića, ali ovoga puta nije ni slutio da će u Kaćinu odbranu stati njen dečko Semir.

Duško lajkovao fotku pevačici, nakon čega je Ognjen okačio snimak kako ljubi Katarinu, što je njenog novog partnera dovelo do ludila

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Vranješ kačio snimke s Kaćom...

- Vranješ je video da Duško lajkuje Kaćine slike na Instagramu i da je redovno prati, pa je odmah to doživeo kao provokaciju. Kako bi se dokazao da je muškarčina, te podsetio Tošića da je on već bio sa Grujićkom, Ognjen je okačio snimak na kom je ljubi, i to samo nekoliko minuta posle lajkovanja Karleušinog muža - kaže izvor i dodaje da "najpoznatiji srpski ljubavnik" nije razmišljao da je Katarina sada u ozbiljnoj vezi i da će to zasmetati njenom dečku.

- Odmah nakon toga Grujićka ga je pozvala i sa njenog telefona se javio Semir, koji je zapretio Vranješu i rekao mu da odmah obriše snimak ako ne želi probleme. Takođe ga je pitao šta mu to znači i napomenuo mu da više neće da čuje da na bilo koji način uznemirava njegovu devojku - priča izvor i dodaje da Ognjenu nimalo nije bilo prijatno kada je čuo Semirov glas umesto Kaćin.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Semira iznervirao Vranješev potez pa mu pripretio...

- Fudbaler se izgubio kada je čuo muški glas, nije znao šta drugo da kaže, osim da će taj snimak ukloniti sa svog profila i da ne želi probleme. Naravno, Semiru se nimalo nije svidelo što se dvojica fudbalera prepucavaju preko njegove devojke. Duška nije zvao jer smatra da nije toliko strašno što joj lajkuje slike, pošto je ona ipak poznata ličnost, a i zna Tošića privatno.

RepublikaFoto: e-stock agency
Umesto fudbala, igra se s pevčicama... Ognjen Vranješ

Međutim, kako je Duško izgleda počeo da se sveti Karleuši zbog navodne afere baš sa Vranješom, on nije lajkovao slike samo Kaći već i Severini Kojić. Tošić nije bez veze odabrao baš ove dve pevačice, zna on da su njih dve trn u oku njegovoj ženi, pa joj vraća sve ono kroz šta je i on prošao zbog nje i bosanskog fudbalera. Kako naš izvor tvrdi, Duško ne može da oprosti Jeleni što su mu se svi smejali zbog afere sa Vranješom.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Promo foto
Nervira ženu... Duško Tošić

- Karleušin još uvek zakoniti suprug je na Instagramu označio da mu se sviđaju poslednje više nego seksi slike Katarine Grujić, nakon čega je prestao da prati profil pokojne tašte Divne. Ovim potezom je sigurno veoma povredio Karleušu - otkriva dobro obavešteni izvor i otkriva nam da je diva poludela kada je za to saznala.

Foto: instagram.com
Počeo da lajkuje Kaćine fotke... Duško Tošić

Semir je pozvao Vranješa i rekao mu da odmah obriše snimak ako ne želi probleme

- Kada je shvatila šta se dešava, Jelena je pobesnela i momentalno otpratila Duška sa Instagramu. Kada je to video i shvatio da je iznervirao suprugu, Tošić je odlajkovao Severinine i Kaćine slike. Očigledno je da sve radi da bi što više ponizio i povredio Karleušu.

Podsetimo, Duško je hteo da se razvede od Karleuše nakon njene burne afere sa bosanskim fudbalerom. Tada je rekao Jeleni da će podneti zahtev za okončanje braka i da će sa njom komunicirati samo kada se radi o njihovim ćerkama. Nakon toga je preminula Divna, pa je on sve stopirao do današnjeg dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Miško

25.06.2019 07:51

Grujićka je imala na stotine momaka. Kako li postiže? Na svakom nastupu nov momak za jedno veče. Aferim.

Odgovori 13 0
Vasko

25.06.2019 09:58

To je ružna prošlost njegove devojke.

Odgovori 12 0
Miško

25.06.2019 20:55

Grujićka je imala na stotine momaka. Kako li postiže? Na svakom nastupu nov momak za jedno veče. Aferim.