Odlučili da postanu jedno pred bogom: Posle 25 godina braka Cakana se udaje za Nebojšu u crkvi!

Autor: Gloria

Zabava

24.06.2019

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug, advokat Nebojša Negić, odlučili su da se na 25. godišnjicu braka venčaju i u crkvi.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Cakana sa suprugom Nebojšom...

Par je želeo da to učini u Moskvi gde živi pevačicina ćerka Marija, ali su zbog komplikovane procedure odustali od te ideje.

- Za crkveno venčanje u Ruskoj Federaciji strancima je neophodno pribavljanje posebnih dozvola. Kako je taj proces komplikovan i dugo traje, odustali smo od te ideje - rekla je pevačica i dodala:

- Čin sjedinjenja pred Bogom deluje mi svečanije i važnije od sklapanja građanskog braka. Kad nekog iskreno volite, privrženost mu pokažete i na taj način. Iako sam javna ličnost, nemam nameru da od venčanja u hramu pravoslavne crkve pravim javnu manifestaciju. Neću biti u venčanici, nego u posebnoj haljini, a Nebojša će nositi odelo - rekla je Cakana, koja je dodala da ona i Nebojša crkveno venčanje planiraju poslednjih pet godina, ali da su ih privatne obaveze do sada sprečavale da organizuju ceremoniju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading