LUKAS TVRDI: Nemanja Pajić je zlo, a Kurir smeće i reketaši!

Autor:

Zabava

06.09.2017

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati folker Aca Lukas, otvoreno govori o tome kako je svestan ko stoji iza cele afere i medijskog linča koji se proteklih nekoliko meseci vodi protiv njega.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Aca Lukas

Lukas tvrdi da mu je celu aferu smestio Nemanaj Pajić, direktor dnevnog lista Kurir, koji je inače već godinama najbolji prijatelj njegove supruge Sonje Vukasanović.

- Ona je krenula sa medijskom hajkom protiv mene preko njenog najboljeg prijatelja Nemanje Pajića i Kurira koji je direktor u tom listu. Taj čovek je jedno veliko zlo. Da sam joj nešto branio u braku, prvo bih joj zabranio da se druži sa njim, a ja sam joj to dozvolio. Moja supruga je indroktrinirana od strane njega, jer je on jedno veliko zlo. Bio je drug mnogih pevačica koje je saterao i napravio veliko probleme u životu. To cela estrada zna. Taj čovek je psihopata, bolestan je, ima genetsku grešku. Namešta mi afere. On je na portalu Kurira napisao da sam jurio Sonju sa nožem. To je samo u Kuriru pisalo. Sonja je preko Nemanje Pajića naručila fotografe da je slikaju ispred Urgentnog centra, sve u dogovoru sa njim. Sve najgore što je pisalo išlo je iz Kurira. Nemanja Pajić smislio je sve to, ali ga je ona zeznula jer je u policiji dala drugačiji iskaz. Moja žena mu je sve dojavljivala. Kurir je znao da sam prebio ženu pre nego se bilo šta desilo. Nemanja Pajić je najveće zlo u Srbiji, a Kurir je najveće smeće od novina, reketaši.

 

 

Iako je voditelj pokušao da ga spreči da priča o Kuriru i Nemanji Pajiću, Lukas je povisio ton, i rekao mu da ga ne prekida, i da ako mu ne odgovara to što priča, može slobodno da ga seče:

- Primite me u sigurnu kuću i zaštitite me od Kurira koji me tri meseca maltretira i rastura mi porodicu. Sonja da nije imala Nemanju ne bi mogla ništa da uradi, mogla je samo da izbaci to na plafonu da ljudi to čitaju. Nemanja je nju resetovao, valjda je vratio na fabrička podešavanja. Ubedio ju je da bude javna ličnost. Znate šta znači za njega ovo što se sa nama dešava? I za njihov tiraž. Da bog da im zadnji tiraž bio. Oni će na meni polomiti zube, jer ne mogu da me unište. Oni su polomili zube i na predsedniku pre mene. Ovo su lični i privatni animoziteti. To je u svetu kažnjivo - rekao je Lukas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading