Zarađuje dosta na tezgama, a od žene traži džeparac: Aco Pejović otkrio zbog čega sav novac daje supruzi!

Autor: Blic.rs

Zabava

24.06.2019

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Aco Pejović već decenijima živi u koferima. Zbog čestih nastupa menja avione, destinacije, ali svaki slobodan trenutak voli da provede sa porodicom.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Aco Pejović

Supruga Biljana, ćerke Magdalena, Marija i Iva su mu uvek bile pokretač u životu. S ponosom može da kaže da je izveo svoje mezimice na pravi put. Zadovoljan je kako su stasale, a uz pomoć svoje životne sapunice, Aca Pejović je uspeo da ostane prizeman, uprkos turbulentom vremenu u kojem živimo.

Svoje male poroke uspeva da kontroliše, ali priznaje da je veliki hedonista. Uz dobro jelo uvek ide i koja čašica vina, ali naglašava da zbog izgleda to sada mora da koriguje.

- Od paštete sigurno nisam ovoliki. (smeh) U zadnje vreme sam se baš opustio. Zato sam ponovo odlučio da krenem sa korigovanom ishranom. Otišao sam kod moje nutricionistkinje i dala mi je poseban jelovnik. Priznajem da neko vreme nisam vodio računa o izgledu, ali sada moram.

Da li te supruga kritikuje pa si morao da se posvetiš izgledu?

- Ne. Sam način našeg života muzičara je takav da baš ne možete da se uvek pridržavate pravilnog načina ishrane. Radite noću, a kada se završi nastupu uvek se ogladni, a to su rani jutarnji časovi, posebno ako popijete neku čašu više pa se dodatno ogladni. Onda nešto pojedete, a to se sve lepi.

Vi pevači mnogo radite.

- Ne rade svi, da se razumemo. Samo se koristi taj žargon. Ali, ne rade svi.

RepublikaFoto: Promo foto

Ali ako neko radi, onda si to ti. Novac se brzo potroši. Da li si uspeo nešto i da uštediš?

- Ja sam neko ko voli da potroši, da ostavi u kafani, ali uvek kažem: “Dok ne baciš kroz prozor, neće ti se vratiti ni kroz vrata.” Moj kum je jednom lepo rekao: “Stisni ti, stisnuće i bog.” Mora da se troši. Ja se ne bavim finansijama. Kod mene se time bavi supruga. Ona se bavi štednjom. Ja se apolutno time ne bavim.

Ti imaš ženu i ujedno i finansijskog direktora? Kako to funkcioniše?

- Ona i jeste direktor firme. Inače, ona je doktor ekonomije i ona se bavi tim poslovima. Pošto imamo firmu i sve radimo na ugovorima - svaka svirka, koncert sve ide na ugovor. Čisto, jasno, nema puno filozofije. Ostavi mi neku crkavicu da imam za džeparac.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Supruga Biljana mu je velika podrška u svemu...

Znači li to da ćeš sada više nastupati u Beogradu, da ne trošiš?

- Dovoljno dugo sam pevao u Beogradu. I onda mi je lepše da me nema pa da napravim koncert kao što sam imao dve Arene, da me se ljudi užele. Meni je to lepše, a i ljudima. Ne treba ih smatrati i imati svaki vikend nastupe u Beogradu.

Dobio si pesmu od kumova Aleksandre i Filipa Živojinovića?

- Da, mnogo dobra pesma. Kome god da sam je pustio od kolega, prosto su odlepeli. Ovo leto će mi kao i uvek biti radno.

Kako se tvoja kuma Aleksandra snašla kao mama?

- Odlično se snašla. Sada se navikla baš dobro. Rekao sam joj: “Opasna si ti mala.” Super je. Prava majka i Fićo pravi tata, a bebac pravi dečko. Super su i odlično su se snašli kao roditelji. Sami funkcionišu. Na početku su im bile mame, a sada su bez pomoći i odlično se snalaze.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rale

24.06.2019 10:54

Da nije finansijskog direktora on bi sve potrošio.