Otac Nataše Bekvalac doživeo infarkt!

Autor: Gloria

Zabava

24.06.2019

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pop pevačica Nataša Bekvalac (38) proživela je proteklih dana pravu porodičnu dramu. Njen otac, fudbalski trener Dragoljub Bekvalac (66) doživeo je srčani udar, zbog čega je bio hospitalizovan u KC Vojvodina u Novom Sadu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nataša i Dragoljub Bekvalac

Na svu sreću, srčani udar nije bio mnogo jak, ali su mu tokom devetodnevnog boravka u bonici ugrađena dva stenta. Nakon što je njegovo zdravstveno stanje počelo da biva bolje, otpušten je na kućno lečenje i već se oseća dobro.

- Ne komentarišem stvari iz privatnog života članova moje porodice, niti iz svog privatnog života - rekla je Nataša.

Tatini zdravstveni problemi izbacili su pevačicu iz koloseka, poremetili joj planove i promenili prioritete. Pošto je vrlo vezana za svog oca, bila je veoma zabrinuta zbog svega što se dešavalo. Svoje obaveze je svela na minimum i trudila se da mu maksimalno pruži podršku u teškim trenucima.

Dragoljubovi problemi sa srcem još jednom su učvrstili veze porodice Bekvalac. Uz oca i majku Miru sve vreme je najpoznatija iz porodice Bekvalac - Nataša, kao i njene sestre, osam godina starija Dragana i pet godina mlađa Kristina, modna dizajnerka. 

- Kažu da sam žena koja se uvek izdigne iz pepela i nastavi dalje, ali volela bih da nije tako. Želela bih da mi je lakše. Ipak, guram i imam osmeh na licu, takva sam ja - rekla je Bekvalčeva u prvom pojavljivanju posle očevih zdravstvenih problema, na jednoj proslavi u glavnom gradu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading