Ne želi da sedi u žiriju sa Kebinom snajkom! Karleuša ucenila Popovića: Ili Severina ili ja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Kojić izazvala je rat između Jelene Karleuše i Saše Popovića. Kako Srpski telegraf saznaje, pop diva poručila je gazdi "Granda" da odlazi iz žirija ukoliko planira da u žiri dovede Severinu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/E-stock
Severina, Saša i Jelena

Severina Kojić izazvala je rat između Jelene Karleuše i Saše Popovića. Kako Srpski telegraf saznaje, pop diva poručila je gazdi "Granda" da odlazi iz žirija ukoliko planira da u žiri dovede Severinu.

- Karleuša je poludela kada je čula da Popović moli Severinu da dođe u žiri i da joj za taj angažman nudi 100.000 evra samo da pristane. To ju je dovelo do ludila pošto ona već godinama sedi u stolici bez ikakve finansijske nadoknade. Čekala je samo da se završi finale, a odmah posle proglašenja prišla je Popoviću i sasula mu u lice sve što misli - govori dobro obavešten izvor blizak pevačici i otkriva šta je tačno mala od skandala rekla Saši:

Ako dovedeš propalu pevaljku, ja ću te koštati 200.000 evra ili neću sedeti u žiriju, rekla je JK Saši

- Slušaj, ovako na stranu to što si izlobirao Džejlinu pobedu i omalovažio rad moje grupe. Sad čujem planiraš i Severinu da dovedeš da sedi ovde. Ako je dovedeš, na mene da ne računaš sledeće sezone. U stvari možeš da računaš na mene, ali će to da te košta 200.000 evra po sezoni. Nisam ja budala da ti sedim ovde džabe, a da pevaljkama koje propadaju dižeš karijeru i još da im platiš. Ja ovde dižem gledanost, a to košta.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zaratiše zbog Seve...

Kako dalje izvor navodi, Saša je posle ovog Karleušinog napada pokušao da se izvuče i da joj kaže da ne raspolaže tačnim informacijama, ali bezuspešno. Ona mu je jasno stavila do znanja kako stoje stvari kada je ona u pitanju i rekla mu da ukoliko želi da je sačuva u stolici, izađe pred novinare i kaže kako se žiri neće menjati naredne sezone. Doveden u mat poziciju, Popović nije imao izbora, nego je nakon proglašenja davao intervjue u kojima je na sav glas ponavljao:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Stala na žulj JK

- Žiri se naredne sezone neće menjati. Promenićemo možda način glasanja.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Sašu, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Simon

24.06.2019 08:51

JK toliko mrzi druge osobe da je to strašno.

Suzana

24.06.2019 11:42

Ona, ona, ona ili ja, ona ili ja, ona ili ja.