Kaća Grujić o novom momku i izlascima: Dečko me pijanu vraća kući!

Autor:

Zabava

21.06.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Katarina Grujić uveliko nastupa po prestoničkim splavovima, ali i širom Srbije, a za Srpski telegraf je otkrila da je dečko često pijanu vraća kući iz grada u trenucima kada se malo opusti uz piće!

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić...

Naime, atraktivna crnka nikada nije krila da voli da popije i u provodu ostane dokasno, a da ne bi rizikovala život, često pozove partnera da dođe po nju autom.

- Nikada nisam krila da volim da se opustim uz piće, a to je obično kada imam nekoliko slobodnih dana u pauzama od posla. Sad kreće letnja sezona i biću non-stop na nastupima. Sa društvom zato svaku priliku koristim da se družimo i provedemo, a ako se desi da se malo zapijemo i da baš nije pametno da bilo ko od nas seda za volan, odmah zovem dečka da dođe po mene! To preporučujem uvek i svima! Posebno mlađim generacijama jer smo, nažalost, svedoci toga da ljudi ginu jer voze pod dejstvom alkohola, što nikako nije dobro. Ugrožavaju i svoj život i život drugih - rekla je Grujićka za naš list.

RepublikaFoto: Promo foto
Katarina...

Kaća nam je otkrila i da joj je lepo u vezi sa novim dečkom, ali je odlučna da još uvek neće otkrivati detalje o tome kako su se upoznali i da li je zaljubljena.

Katarina: Nije pametno sesti za volan u alkoholisanom stanju, tako se ugrožava život

- Mislim da ste svi odavno uspeli da vidite da sam opet zauzeta! U svakom slučaju, nikada nisam eksponirala partnere. Neki to sami nisu hteli, a o nekima ja prosto nisam htela da govorim za medije. Bili smo na prelepom putovanju, obilazili smo Pariz i uživali. O zaljubljenosti sada ne bih pričala, ali mogu da kažem da mi je lepo u vezi. Prijala mi je i pauza koju sam napravila pre toga, tako da sve uvek dođe u svoje vreme - rekla je Grujićka.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Kaća uhvaćena sa novim dečkom..
Inače, Katarinina pesma "Napad panike", koju su joj uradili reperi Džala Brat i Buba Koreli, ostvarila je veliki uspeh, pa publika traži da je otpeva na svakom nastupu.
Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Kaća šika i na nastupima!

Pevačica Katarina Grujić atmosferu na nastupima dovodi do usijanja, a paparaco Srpskog telegrafa uhvatio je pevačicu u više navrata kako pije viski u pauzama. Naime, Kaća voli da pročisti grlo čašicom viskija, ali tada samo gustira piće kako ne bi promukla i oštetila glasne žice ako peva u klubovima i po nekoliko sati. Ona često nazdravlja sa članovima benda, a u situacijama kada izbegava alkohol na nastupima obično konzumira energetska pića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srđan

21.06.2019 07:01

Ona se napija na svojim nastupima. To nije pohvalno. Žene, kada se napiju, sve im popusti pa se unerede. Bruka.

Odgovori 14 0
jelka

21.06.2019 08:14

Čega se trezvenjak stidi, time se pijanica ponosi.

Odgovori 11 0