Popovića carinici zaustavili zbog Zvezda Granda: Ispitivali su ga, a on nije znao kako da im odgovori na ovo pitanje!

Autor:

Zabava

20.06.2019

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović, direktor Grand produkcije, pred finale 13 sezone takmičenja Zvezda Granda koje se održava večeras, ispričao je anegdotu sa granice Srbija-Hrvatska.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

Naime, Popović nije želelo da kaže ko je njegov favorit i od kog takmičara ima najviše šanse da pobedi.

- Prelazio sam granicu iz Hrvatske u Srbiju i ovi tamo carinici se okupili i pitaju: E Sale, ko će da pobedi? Ne znam, da li ste normalini, kako ja da upišem, branio se Popović, a carinici su bili uporni: "Ne ne, ti Sale kako kažeš tako će da bude". 

- Glasanje je poštene, nama je i važno da bude pošteno da vidimo povratnu informaciju - objasnio je direktor Granda.  

RepublikaFoto: Promo
Finalisti 'Zvezda Granda'

- Mi finale radimo u studiju, i ne radimo subotom kada se inače već 15 godina emituju Zvezde granda. Međutim, imamo 34 člana žirija, i ne mogu da glasaju u subotu  jer većina tada radi. Glasanje se vrši kao Pesma Evrovizije i to je najpoštonije. Svaki član žirija svaki će davati 58 bodova, to će biti 2.000 od žirija i 2.000 SMS. Kako to? Ako večeras padne 10.000 glasova, a jedan kandidat je dobio 10.000 glasova i to je 10 odsto i to je 200 bodova kad se podeli onih 2.000 bodova - objasnio je Popović u Jutru sa Jovanom i Srđanom.  

- Nema spavanja, to sad razmišljaju kako će žiri glasati, kako će publika glasati, i mislim da je trema večeras najprisutnija iako žiri večeras neće komentarisati. Svi su potpuno jednaki. Sukoba i prepirki žirija večeras neće biti, biće kada budemo proglasili pobednika. Onda ćemo tek da vidimo - rekao je Saša Popović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading