Kija Kockar imala udes posle svađe sa Slobom?! Pobednica zadruge hitno hospitalizovana!

Autor: informer.rs

Zabava

19.06.2019

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar je imala udes posle svađe sa Slobodanom Radanovićem!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sloba i Kija

Bivši supružnici su sinoć došli na dodelu nagrada Pinkove emisije "Premijera", gde su se ponašali kao pas i mačka. Siktali su jedno na drugo, zbog čega je ona odmah nakon dodele pozvla taksi, ali je na putu do kuće imala saobraćajku.

- Na taksi vozilo u kom je bila Kija zakucao se drugi auto. Ona je odmah prevezena u Urgentni centar, gde su joj lekari konstatovali lakše povrede. Kija je bila ugruvana i žalila se na bol u glavi, ali je ubrzo posle ponoći puštena kući - kaže dobro obavešten izvor i otkriva šta je prethodilo udesu. 

- Kija se potresla jer je Sloba hteo da je ponizi u javnosti. Kad su rekli da su njih dvoje zajedno dobili nagradu u kategoriji najveća minutaža u "Premijeri", Sloba se popeo na binu i pokupio statuu. Čim mu se pridružila Kija, on je demonstrativno napustio binu, ne dozvolivši bivšoj ženi ni da pozira sa zajedničkom nagradom, koju je samo odneo kući - završava izvor.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Na dodeli nagrada se osetila tenzija između dvoje supružnika

To je razbesnelo Kijine fanove, koji su osuli paljbu po Radanoviću. Jedan od njih objavio je prepisku sa Slobom.

- Uzeo si nagradu za sebe, pravio si konjske grimase i sišao sa bine. Prava si debilčina. Klasična seljačina si bio i ostao. Drago mi je da će Kija još dugo da traje, opet si ispao balvan. Je l' te boli Kija Kockar? Majmune, je l' te boli njen uspeh? - pitao je jedan Kijin obožavalac Slobu, a ovaj mu je besno odgovorio: " Boli me k...."!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Miško

20.06.2019 06:06

I u taksiju se treba vezati.

Odgovori 21 0
milomirdv

20.06.2019 12:33

Jel je Kija vozila..???

Odgovori 1 13
Vasko

21.06.2019 08:50

@milomirdv - Kija ne vozi TAXI.

Odgovori 11 1