Veliki povratak! Dea se sutra vraća u "Novo Jutro"!

Autor: pink.rs

Zabava

19.06.2019

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je najavljeno da će se Dea Đurđević u "Novo jutro" zvanično vratiti u julu, popularnu voditejku gledaćete već sutra u zvanično najgledanijem jutarnjem programu na svim komercijalnim televizijama.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dea i Sarapa...

Naime, Dea će sutra biti gost-voditelj u "Novom jutru" - prvo će razgovarati sa svojim kolegom Predragom Sarapom, koji joj već pet meseci čuva mesto pored sebe, a potom će kao prepoznatljivi voditeljski tandem intervjuisati predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će biti gost "Novog jutra".

Dea je uzbuđena zbog sutrašnjeg gostovanja u jutarnjem, ali i zbog prilike da zajedno sa Sarapom vodi intervju sa predsednikom države.

- Sviđa mi se što ću biti gost-voditelj, biće neobično da gostujem u svom jutarnjem programu, gde će Sarapa da mi postavlja pitanja. Očekujte neke nove i ekskluzivne informacije, koje otkrivam samo u svom "Novom jutru". Što se tiče voditeljskog dela, biće mi zadovoljstvo da se vratim posle skoro pet meseci. Očekujte dobar voditeljski tandem koji će opasnim pitanjima možda i iznenaditi predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Gledajte nas i uživajte - rekla je Dea, koja je na TV Pink danas došla kako bi se sa Sarapom pripremila za sutrašnji intervju.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Posle teške saobraćajne nesreće polako se vraća poslu...

Dea smatra da će ovo biti odlična prilika da se pripremi za povratak u "Novo jutro" u julu, jer nema bolje prilike za to od intervjua sa predsednikom Srbije.

- To je najbolja priprema za moj povratak. Velika je stvar kada predsednik dolazi u goste, to donosi i najveću gledanost, ako je to ikako moguće, pošto je "Novo jutro" najgledaniji program komercijalnih televizija. To je velika stvar i veoma ozbiljna stvar jer predsednik države nije šala, kao što mnogi pokupavaju da izvrgnu ruglu, posebno na društvenim mrežama. Smatram da je ovo najbolja priprema za povratak u "Novo jutro", pretpremijera - kaže Dea, koja svom poslu pristupa veoma ozbiljno.

Posle skoro pet meseci, ponovo će u studiju sedeti sa Sarapom sa kojim je već uigrana.

- Počeo je već sad da mi upada u reč, tako da već vežbamo kao da smo u studiju. Sarapa i ja, to je taj tandem koji ljudi najviše vole da gledaju i biće mi zadovoljstvo - rekla  je Dea za kraj.

Dea i Sarapa će sutra sa predsednikom od 8:45 časova razgovarati o brojnim temama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

19.06.2019 16:23

Dobrodošla na posao!