SONJA LUKAS PLJUJE CECU, A KOPIRA JE!

Autor:

Zabava

06.09.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja Vuksanović pljuje Cecu Ražnatović na sva usta, ali joj ne smeta da nosi torbu koju je pevačica kupila dosta pre nje.

Foto: instagram.com
Ceca i Sonja

Lukasova supruga poludela je kada je od zajedničkih prijatelja načula da folk zvezda širi priču da je ona prevarila folkera sa košarkašem Markom Jarićem, pa sada koristi svaku priliku da kaže sve najgore što može o Ražnatovićki. Uprkos tome njoj ne smeta da nosi torbicu marke ''Guči'' koju joj je Lukas poklonio, koju ju je Ceca pronosala pre tri meseca.

 

- Sonja je nekada obožavala Cecu, bukvalno joj se divila. Nije propuštala njene nastupe i sanjala je kako da joj se približi i da postanu prijateljice. Kada je od nekoga čula da žena koja joj je idol ide sa strane i priča da je ona prevarila muža Lukasa sa Markom Jarićem, Sonja je preko noći postala Cecin najveći mrzitelj. Počela je da je pljuje na sva usta i priča o njoj razne gadosti. Ne može da je smisli više - kaže izvor blizak Sonji.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Svetlana Ražnatović

Povodom ovog, pozvali smo Lukasa koji je i sam prokomentarisao da je čuo kako Sonja pljuje našu najveću folk zvezdu, a zatim u svom stilu odbranio Ražnatovićku.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas

- Da je nije Željko Šašić pokupio iz Leverkuzena, Sonja bi i dalje stajala u redu i tražila autogram od Cece i od mene. Tako da je mnogo smešno ako ona pljuje Cecu - bilo je sve što je Lukas imao da kaže na konto Sonjine pljuvačine na Cecin račun.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading