"Đura i Mornari" na prvom Festivalu lakih nota

Autor: Republika

Zabava

19.06.2019

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika nam je čast da nastupamo na prvom Festivalu letnjih nota u Beogradu koji će se održati 22. juna u Dorćol Placu, poručuje Vladimir Đurić Đura, frontmen benda "Đura i mornari".

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/ Novo jutro
Vladimir Đurić Đura

Publici ce se osim "Đure i mornara", predstaviti rok hor Dzet Klok i mladi fanki bend Master Blastersi. 

- Prvi dan leta je najduži dan u godini i noć pada najkasnije, to je idealno vreme za romantiku, ljubav i radost, sve emocije koje krase muziku "Đure i mornara". Na našim koncertima se pleše od početka do kraja, a neke pesme se pevaju horski. Često sretnem bračne parove koji mi kažu da su se upoznali na našim svirkama,da su se zaljubili uz našu muziku. To nas uvek čini srećnim. Moja želja da poput kubanskih bendova sviramo i kad budemo imali šezdeset, sedamdeset, osamdeset godina...Zato ne žurimo nigde, ne jurimo popularnost, nema nas često ni na televizijama ni na radio stanicama, planiramo dugo da sviramo. Evo prilike da se ponovo vidimo.

- Pripremite osmehe i plesne cipele - poziva Đura.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading