Uskoro će se obelodaniti o kome se radi: Kaća Grujić uhvaćena sa novim dečkom!

Autor:

Zabava

18.06.2019

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekskluzivni snimci!

RepublikaFoto: youtube.com/printskrin
Katarina Grujić sa novim dečkom

Leto nam kuca na vrata, pa su snimci u emisiji “Paparazzo lov”, koju gledamo sredom od 22 časa na TV Pink, sve atraktivniji.

S podnaslovom “vrelo”, stiže nam prilog o pevačici Katarini Grujić i njenom novom dečku. Iako je ova mlada dama mesecima pokušavala da svog izabranika sakrije od očiju javnosti, ekipi ove emisije nisu uspeli da umaknu. Jedan sočan poljubac koji su razmenili na ulici je zabeležen!

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Katarina Grujić

“Još vrelije” je naziv narednog priloga koji nam stiže sa jednog beogradskog krova. Nekoliko atraktivnih estradnih i rijaliti zvezda jedva je dočekalo sunčan dan da se prepuste njegovim čarima, a koliko je tu seksipila isijavalo, uverite se i sami jer su kamere “Paparazzo lova” sve snimile.

Pevačica Milica Todorović protekle nedelje je objavila novu numeru “Doza otrova”, ali tom prilikom se potrudila da sakrije nekoliko kilograma viška koje je nabacila. Ipak, oko kamere ništa ne krije, pe ćete videti ovu lepu pevačicu u svakodnevnom izdanju u kome nema laži – nema prevare.

Ekipe ove emisije bile su vredne, kao i uvek, pa vas očekuje još mnogo zanimljivih priloga, a između ostalog, videćete i kako se Dragan Stojković Bosanac snašao u jednoj neprijatnoj situaciji na auto-putu!  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Morava

18.06.2019 14:11

Dajte više objavite to ime, narod ce presvisnuti od brige. Nemamo nikakvih problema drugih, dosadno nam je...JPM..

Odgovori 14 0
Živko

18.06.2019 15:19

Objavite koji je to momak po redu. Često ih menja pa se još hvali

Odgovori 13 0
Mali Perica

19.06.2019 07:04

A zašto mu ona sa mobilnim telefonom slika zadnjicu od glave? A zašto je zalepljena ova zvezda?