Postaće bogatiji za dvoje unuka: Džajina ćerka i brat Ane Ivanović saznali kog pola će biti njihova beba!

Autor: pink.rs, Republika

Zabava

17.06.2019

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Džajić i Miloš Ivanović upriličili su krajem prošlog meseca gala svadbeno veselje na kom se sjatio krem naše javne scene, a s obzirom na to da nisu štedeli na organizaciju njihovog najradosnijeg dana i proslave, ista je proglašena svadbom decenije.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Dragana i Miloš

Trudna mlada blistala je tog 25. maja u raskošnoj venčanici koja je oko 200 VIP zvanica ostavila bez daha, a manje od mesec dana otkako je sklopila brak s bratom Ane Ivanović, usledio je novi povod za slavlje! Naime, Dragana i Miloš saznali su da će uskoro postati roditelji dečaka što ih je neizmerno usrećilo, a ova sjajna vest svakako je u familiji Džajić bila i šok!

Naime, Draganina starija sestra Sanja je, takođe, u blagoslovenom stanju. Ona je pre nekoliko dana saznala da će na svet ponovo doneti dečaka, a ono što je posebno zanimljivo jeste to što će se i Dragana poroditi istog dana - fudbalska legenda Dragan Džajić u jednom danu postaće bogatiji za čak dvoje unuka!

Dragana je, neizmerno usrećila ova vest, a sudeći po tome kako je krenula, ova godina će za sve Džajiće, nema sumnje, biti jedna od najlepših do sada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading