Isplivali detalji zajedničkog života Anastasije i njenog dečka!

Autor: Pink.rs

Zabava

17.06.2019

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpoznatijih pevačica na domaćoj estradi mlada Anastasija Ražnatović otkrila je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" kako teku prirpeme za novi album, ali i koliko joj se život promenio od kada je odlučila da živi sa dečkom Đorđem na novoj adresi.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Anastasija Ražnatović...

Mlada pevačica izjavila je da će ovog leta biti najviše posvećena radu na albumu, ali da se nada da će uspeti da ugrabi i malo vremena za odmor. 

- To mi je prioritet broj jedan, ali želeću da uhvatim poneku krivinu i otputujem sa dragim ljudima. Nadam se haosu na estradi, ako su ove dve pesme napravile nešto veliko, nadam se da će i album tako. Definitivno je veća odgovornost, imala sam tremu posle prve pesme da li će je druga nadmašiti, a jeste i to mnogo više - rekla je Anastasija. 

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Anastasija...

Veliku pažnju javnosti privuklo je i to što je Anastasija započela zajednički život sa dečkom Đorđem Kuljićem, a kako kaže, ništa se drastično nije promenilo u njenom životu od tada.

- Svi kažu kao kad se osamostališ sve se promeni, ali meni nije ništa, nisam toliko udaljena od kuće, i dalje provodim vreme sa porodicom - rekla je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

17.06.2019 12:09

Jedna od naj poznatijih pevacica....Hocete reci Cecina cerka.

Odgovori 11 0