Aca Lukas prozvao pevače: Smešni su mi oni koji imitiraju Bubu i Jalu!

Autor:

Zabava

15.06.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkera Acu Lukasa sreli smo na snimanju spota za novi duet sa Majom Berović, a tom prilikom pevač nam je rekao da su se mnoge kolege osramotile saradnjom sa muzičkim dvojcem iz Bosne Bubom i Džalom.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Aca Lukas...

On je pohvalio Bubin i Džalin rad, ali je dodao da taj pravac ne leži svakome i da neke kolege u saradnji s njima ispadaju smešne.

- Ja nemam ništa protiv Bube i Džale, naprotiv, potpuno ih podržavam u onome što rade, ali da nije za svakoga saradnja s njima, nije! Ja neću to da radim jer sam ja nešto drugo i neki drugi pravac. Neki pevači su se izblamirali na nastupima jer rade nešto što im ne stoji. To prosto ne ide uz njih. Ali svako ima pravo da se blamira kako god da želi. Mene su osporavali na početku i eto šta se sad desilo, desilo se to da sam ja najveća muška zvezda u regionu - kaže Lukas za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jala Brat i Buba Koreli...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading