Fotograf kog je angažovao Mihajlo Maksimović obelodanio celu istinu o katalogu: Bila je toliko euforična kao da je slikam za magazin Vog!

Autor: Mediji, Republika

Zabava

14.06.2019

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotograf koji je bio angažovan da slika prostitutke za katalog estradnog makroa Mihaila Maksimovića, koji je u pritvoru pošto je protiv njega pokrenuta istraga, otkrio je na saslušanju u tužilaštvu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Mihajlo Maksimović...

Kako mediji saznaju, fotograf je, navodno, ispričao da mu nijedna od njih nije žalila da je primorana da radi za Maksimovića ili da se fotografiše za katalog.

Izvor otkriva i da je fotograf potvrdio da su među devojkama koje je slikao u provokativnim izdanjima bile Božana Vujinović, Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro i mnoge druge. Posebno je naveo da je među njima bila i izvesna Lena, koja mu je ostala u sećanju jer je bila presrećna zbog fotografisanja.

- Devojke su bile zadovoljne. Lena je, recimo, bila toliko euforična zbog fotografija, kao da je slikam za magazin Vog - otkrio je, kako se saznaje, fotograf.

Starlete, manekenke i ostale devojke, prema njegovim rečima, slikao je uglavnom u hotelima, u lepom ambijentu.

RepublikaFoto: instagram.com/missbozen_
Božana Vujinović...

- Nekada je to umelo da traje i satima, ali nikada se nisu žalile ni na šta. Pojedine su imale zahtev da se slike dorade u Fotošopu - rekao je fotograf, kojeg je, kako se sumnja, Mihajlo Maksimović angažovao da slika devojke.

RepublikaFoto: instagram.com/mimi_oro_milica
Mimi Oro...

U istrazi je, kako se saznaje, saslušan i fitnes-trener kod kog su, prema sumnjama tužilaštva, devojke bile "primorane" da odlaze i treniraju.

- On je potvrdio da poznaje Maksimovića i njegovog brata Dušana Milenkovića, koji je takođe osumnjičen u istrazi. Objasnio je da on drži individualne treninge i da mu najveći broj klijenata dolazi po preporuci. Nije mogao da kaže koje su sve devojke kojima je pomagao u održavanju kondicije, došle preko uspešne braće, ali je rekao da je siguran da mu nijedna od njih, uključujući i Mimi Oro, nije rekla da radi za Mihajla, niti se žalila da je neko tera da dolazi - kaže izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading