Trudna Seka ne može iz kuće da izađe od sramote: Komšije progovorile o njenom bratu!

Autor:

Zabava

14.06.2019

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je uhapšen brat Seke Aleksić, Nedžad Ramić, zbog iznude šokirala je javnost pre dva dana.

Foto: instagram.com/printscreen
Seka i Nedžad...

A zbog ovog incidenta, Seka se povukla u kuću. I dok su sugrađani popularne folkerke imali samo reči hvale za Aleksićevu, dotle su istakli da se za njenog brata odavno zna da je problematičan.

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Zabrinuta...

- Ne znam šta bih vam rekao… Taj Sekin brat Nedžad je vrlo mutan tip. O njemu se svašta priča po Pazovi, pa čak i da prodaje drogu - rekao je vremešni gospodin, koji je insistirao na anonimnosti, te ispričao kako je izgledalo hapšenje kojem je lično prisustvovao.

- To se desilo kafiću u samom centru grada, a ja sam se tu slučajno zatekao. Video sam prvo neke ljude kako ga fotografišu dok na rukama imaju rukavice. Kasnije su mu prišli i počela je akcija pretresanja. Iz džepova su mu izvadili sve što je imao - priča očevidac i dodaje:

- Tada sam shvatio da je reč o inspektorima, ali sam mislio da traže drogu. Ovde se ionako odavno priča da je Nedžad preprodaje. Međutim, kasnije smo saznali da su tražili novac koji je iznudio od čoveka što drži poslastičarnicu, pa da su imali rukavice da ne bi ostavili svoje otiske na novčanicama - kaže on. S druge strane, Đorđe B., prvi komšija čoveka od kog je Sekin brat pokušao da iznudi novac, rekao je da je pevačicu veoma pogodila cela situacija.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Problematičan... Nedžad

- Seka je divna žena i prava dama. Svima se uvek javi, stane i priča čak i s nepoznatim prolaznicima. Srećem je često... U prodavnici je svi obožavaju, zato što poštuje sve ljude, ne pravi razliku i ne glumi umišljenu zvezdu. Za razliku od nje, Nedžada niko ne podnosi. Ona čak ni na ulicu sada ne može da izađe od sramote - kaže Đorđe B. i dodaje:

- Makedonac, koji drži poslastičarnicu od kog je Nedžad pokušao da iznudi novac, divan je čovek. Ovde vam niko ružnu reč o njemu neće reći. Sladoled koji on prodaje najbolji je i najjeftiniji, a toči ga i šakom i kapom. Dođete po kuglu koja košta 60 dinara, a on vam da još dve gratis - kaže prvi komšija čuvenog poslastičara koji, kako nam je rekao, deci sladoled uopšte ne naplaćuje.

- Nedžad ovde u Pazovi prodaje palačinke. Nema posla jer svi dolaze kod Makedonca na dobar, a jeftin sladoled, pa se Makedonac ubija od para. Zato je ovaj rešio da ga reketira - kaže komšija Đorđe B.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading