Ovo će im zapamtiti: Momci iz Lapsus benda odlučili da urade nešto neverovatno!

Autor:

Zabava

12.06.2019

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi članovi "Lapus benda" sve su popularniji, a osim što nižu hit za hitom prave i odličnu atmosferu gde god zasviraju.

RepublikaFoto: Promo foto
Sa njima je provod siguran... Lapsus bend

Ovoga puta, svi njihovi obožavaoci moći će da ih čuju u četvrtak, kada će prvi put nastupiti na prestižnom prestoničkom spavu “Kartel”.

RepublikaFoto: Promo foto
Spremaju nešto dobro...

Članovi najveće regionalne muzičke senzacije otpevaće svoje velike hitove poput “Budalo”, “Hendikepiran”, “Santa leda”, “Lažo” ali i velike hitove drugih kolega:

- Veliko je zadovoljstvo nastupati na kultnom mestu kao što je “Kartel” i potrudićemo se da svima koji dođu priredimo noć za pamćenje - rekli su momci iz “Lapsus band-a”.
RepublikaFoto: Promo foto
Zvezda u usponu... Mirza Selimović

U petak, na istom mestu, nastupiće neponovljivi Mirza Selimović, nekadašnji pobednik emisije "Zvezde Granda", koji će atmosferu dovesti do usijanja. Popularnog Mirzu svi vole, tako da će mnogi poželeti da se opuste uz Mirzine hitove. nakon njega, u subotu će atomsferu za pamćenje napraviti Katarina Živković.

RepublikaFoto: Promo foto
Publika će biti oduševljena... Katarina Živković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading