OTKRIVAMO: Sonja varala Lukasa i sa bratom Ane Nikolić?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred početak leta Vuksanovićka i Nikolić su intezivirali druženje, a ubrzo je to preraslo u nešto više. Viđali su se i na moru, Aca je za sve to saznao i tada joj je rekao da je mrtva za njega

RepublikaFoto: telegraf.rs
Aca Lukas

Folker Aleksandar Vuksanović, zvani Aca Lukas, u ispovesti za Srpski telegraf izrazio je sumnju da Marko Jarić nije bio jedini ljubavnik kojeg je njegova bivša supruga Sonja imala, kao i da je u pitanju neko ko se isto zove Marko. Vođeni njegovom izjavom saznali smo da se Sonja viđa sa bratom pevačice Ane Nikolić, Markom Nikolićem, kao i da njihova afera traje nekoliko meseci. 

Naime, kako dobro obavešten izvor blizak Vuksanovićevoj navodi, Sonja i Marko su počeli da se viđaju početkom leta.

- Nakon javnog skandala kada je obelodanjeno da je Sonja imala aferu sa Markom Jarićem, ona je počela češće da se viđa sa Nikolićem. Oni se znaju godinama unazad, ali nisu bili preterano bliski. Pred početak leta su intezivirali druženje, kada je nje brak sa Lukasom već bio pred pucanje. Dok je Sonja bila na moru i Marko je boravio u Crnoj Gori, pošto je on u tim menadžerskim vodama, pa je stalno u klubovima, tako da su se i tamo viđali. Lukas je za sve to saznao i tada joj je rekao da je mrtva za njega i rešio da definitivno stavi tačku na bilo kakav odnos sa njom. Nju je to razjarilo i otud je krenula sva svađa - otkrio je izvor Srpskog telegrafa.

U prilog našim saznanjima govori i Lukasova izjava pvodom modrica koje je je Sonja, navodno, zadobila u fizičkom okršaju sa folkerom koji se odigrao u 2. septembra u 17.30. Folker je rekao da sumnja da ih je zadobila prilikom seksualnog odnosa sa drugim muškarcem po imenu Marko.

- Ta modrica što kažu da ima na nozi možda i nije od toga, nego od preteranog ka*anja. Modricu joj nije napravio Marko Jarić, ali možda jeste neko ko se isto zove Marko - rekao je Lukas.

Kontaktirali smo sa folkerom kako bismo proverili da li je brat njegove koleginice Ane Nikolić Marko o kojem je govorio, a on je istakao da ne želi da komentariše nebitne osobe. 

- Ne kapiram kakve ja veze imam sa tim, pa mene zovete?! Zovite njih. Ja nisam onaj što komentariše, pogotovo ne neke meni nepoznate i nebitne persone - poručio je Lukas.

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Markom Nikolićem, kako bismo čulu šta će nam on reći, a on je demantovao da ima bilo kakve veze sa Sonjom.

 

 

- Ne želim da me niko vezuje za tako nešto! To je apsolutna neistina! Imam poštovanje prema Aci kao prema čoveku sa kojim sam sarađivao na nekim projektima. Sonju poznajem preko Ace. Pustite ljude, neka rešavaju svoje probleme. Ja neću da budem deo istih. Ne uvlačite me u takve stvari - rekao je Marko za Srpski telegraf.

Podsećamo, nakon fizičkog obračuna koji se odigrao u stanu u kojem žive Sonja Vuksanović i njihova ćerka Viktorija, Lukas je otišao u Cirih na dogovoreni nastup, a Sonja je bila u Ugrentnom centru. Posle toga je prijavila policiji slučaj i rekla da je zadobila jake udarce od folkera, kao i da je modrica na njenoj nozi rezultat njegovog batinanja. Potom su se pojavile razne netačne sepkulacije, te su mediji pisali da je Lukas bivšu suprugu toliko udarao da je izgubila svest, da joj je od siline udaraca pozlilo, onesvestila se i završila u bolnici, kao i da je Aca nožem nasrnuo na nju, te da ima brojne masnice na licu od batina. Iako to nije slučaj, folker nije negirao da su imali okršaj u stanu, te je izjavio da ju je odgurnuo prvo nogom, a potom i rukom kako bi izašao iz stana. Naveo je i da je ona bila agresivna, da ga je gađala šoljom u glavu i preprečila mu put da ne može da izađe. Nakon što se pre dva dana vratio sa nastupa koji je imao u Cirihu, Lukas se dobrovoljno uputio u policijsku stanicu na Novom Beogradu kako bi dao izjavu o navodima bivše supruge, nakon čegas se odmah uputio u Treće osnovno tužilaštvo, kako bi bio saslušan. Pevač je potpisao sporazum u tužilaštvu po kom je osuđen na deset meseci, uslovno na tri godine. Uz to da Lukas ima zabranu prilaska Sonji na godinu i po dana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading