Trpela sam psihičko maltretiranje: Andreana Čekić progovorila o bivšem, a onda priznala da su kolege sve znale!

Autor:

Zabava

12.06.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andreana Čekić nedavno je dospela u centar skandala kada je započela vezu sa Markom Miloševićem, oženjenim muškarcem čija je žena sve otkrila medijima.

Foto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Ne žali što je sa oženjenim... Andreana i Marko

Čekićeva se tada pravdala da je medijsku hajku na nju pokrenjuo njen, i dalje zvanični, suprug Ivan Miladinović koji je, kako  je tvrdila, naveo Marinu Milošević, suprugu njenog dečka, da se obrati novinarima.

RepublikaFoto: e-stock/Katarina Mihajlović
U svađi sa bivšim... Čekićeva i Miladinović

Ovoga puta, Andreana je na rođendan sina Bobana Rajovića došla sa dečkom Markom, a onda je otvorila dušu i ispričala kako ju je zvanični suprug zlostavljao:

- Kolege su me podržale. Za sve su znali Ana Sević, Darko Lazić, Slađa Alegro, Đani i njegova supruga Slađana. Znalo se to negde i svi oni su mi rekli da ih ne iznenađuje što se razvodim. Bili su prisutni baš kad smo nas dvoje bili u klinču, tako da su znali i poželeli mi samo sreću. Trpela sam psihičko maltretiranje, nije me napadao fizički. Žena kao žena se uvek nada da će biti bolje i kada shvati da nije tako, onda ideš dalje i trudiš se da ostaviš to za sobom - rekla je Andreana i dodala:

- Čekam da potpiše razvod i nadam se da će što pre to da bude. Nikakav kontakt nemamo lično, komuniciramo preko advokata i kada me on pljuje preko medija.

Foto: instagram.com/andreanacekic
Uživaju u sreći...

Čekićeva je sada prokomentarisala i vezu sa novim dečkom:

- On uvek svuda ide sa mnom. Sada sam najsrećnija žena na svetu i ne kajem se zbog svega što je bilo, jer je to put do ovoga sada. Hvala Ivanu što je svojim ponašanjem pokazao da treba da idem dalje - rekla je nasmejana pevačica.

Andreana je bila podrška Darku Laziću tokom borbe za ozdravljenje nakon saobraćajke, a kako mnogi tvrde da se on vratio porocima, pevačica kaže da u te navode ne veruje:

- Darko se vratio na muzički scenu. Za poroke zaista ne znam i ne verujem da će im se vratiti. Stvarno sam ponosna na njega, radi na pesmama, a uskoro će i da postane tata. Već sam spremila poklon za bebu, jedva čekam da se Marina porodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
novo

13.06.2019 10:07

Jok, trebao da se raduje tvojim švaleracijama.

Odgovori 11 0
Miki

13.06.2019 12:12

A što je trpela fizičke nasrtaje švalera u krevetu nije prijavila?

Odgovori 10 0