Prošla je kroz horor kada je verenik pokušao da je ubije: Glumica se vraća na scenu i to u neobičnoj ulozi!

Autor: Mediji, Republika

Zabava

11.06.2019

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivanu Panzalović pre godinu i po dana verenik je pokušao da ubije, a odmah potom izvršio samoubistvo. Glumica je preživela, a danas živi srećno i konačno je dobila veliku ulogu i u pozorištu.

RepublikaFoto: facebook.com/ivana.panzalovic
Ivana Panzalović...

Beogradsko dramsko pozorište kao poslednju premijeru u sezoni izvešće 14. juna komad Tenesija Vilijamsa "Mačka na usijanom limenom krovu", a jedna od uloga je namenjena i Ivani. Rediteljka Nataša Poplavki ima težak zadatak da ponovi uspeh kultne predstave sa Oliverom Marković ili Snežanom Bogdanović u glavnim ulogama, koje su igrane krajem pedesetih i devedesetih godina prošlog veka na Crvenom krstu. Glavne uloge poverene su Marini Ćosić i Stefanu Radonjiću.

"Mačka na usijanom limenom krovu" priča je o životnim prekretnicama i bolnim zamkama ljubavi, a nešto slično doživela je i Ivana Panzalović, koju će publika nakon "Kursadžija" moći da vidi i u jednoj ozbiljno dramskoj roli.

- Nataša je napravila presedan i od velečasnika (sveštenik u katoličkoj crkvi, prim. aut.) napravila lik časne sestre. Uloga mi je teška, iako je mala. Uživala sam. Nisam radila ranije s ovim kolegama i svi su bili spremni da mi pomognu - rekla je Ivana, koja spremno dočekuje premijeru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vidoje

11.06.2019 12:37

Život mora da se nastavi dalje.