Severinu nogirali Crnogorci: Tražila 20.000 evra za nastup, a album joj puk'o!

Autor: Alo.rs

Zabava

10.06.2019

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Kojić redovno je tezgarila u Crnoj Gori, ali će ovoga puta hrvatska pevačica izostati sa repertoara tamošnjih diskoteka. Razlog je taj što je pevačica podigla cenu nastupa, a ne uspeva da napuni diskoteke jer joj je album koji je nedavno izdala potpuni promašaj.

Foto: printscreen/index.hr
Pukla! Severina Kojić

Iako je najavila nastup u Budvi, Severina je dobila šut-kartu jer prethodne dve godine diskoteka nije bila puna. Takođe, Seve je smelo digla cenu i za nastup tražila čak 20.000 evra.

- Severina već godinama puni diskoteke i klubove i jedna je od omiljenih pevačica. Nikada nije bila teška za saradnju, a nije imala ni posebne uslove. Međutim, ove godine je promenila ploču i podigla je cenu nastupa, a to je mnoge vlasnike klubova iznerviralo, pa su joj otkazali nastupe. Tako je bilo i sa najvećom diskotekom na otvorenom u Budvi. Naime, pevačica je u jednoj emisiji najavila da nastupa na Crnogorskom primorju baš u toj diskoteci, dok je priča potpuno drugačija, kaže izvor i dodaje:

- Vlasnici su ove godine bili u velikoj dilemi da li da je unajme jer prethodne dve sezone diskoteka nije bila puna i zarade praktično nije ni bilo. Baš zbog toga, oni su ove godine odlučili da idu na sigurne varijante kao što su Ceca, Lepa Brena, Rasta, Dženan Lončarević i drugi. Takođe, njih je veoma iznerviralo to što je Kojićeva tražila i veće pare nego prošle godine, te su joj ubrzo pošto je zatražila 20.000 evra rekli „ne“, priča izvor za naš list i dodaje da je hrvatska pevačica počela da „izvoljeva“ od kada je prekinula saradnju sa dugogodišnjim menadžerom Tomicom Petrovićem- istakao je dobro upućen izvor.

RepublikaFoto: Screeenshot
Album joj promašaj, a ona digla cenu...

- Dok je Seve radila sa Tomicom, koji je bio veoma iskusan u svom poslu, svi su super sarađivali sa njom. Međutim, od kada je prekinula saradnju sa njim, pevačici su se povećali apetiti, za 30 odsto je povećala cenu svojih nastupa i samim tim su mnoge saradnje prekinute. Sa nekim diskotekama je i htela da prekine saradnju, ali joj nikako nije odgovaralo da ispusti Crnu Goru jer tamo nastupaju samo najveće zvezde i u interesu joj je bilo da se tamo promoviše.

- Takođe, album koji je objavila pre mesec dana nije prošao kako je želela i nijedna pesme se nije izdvojila kao veliki hit. To je bio još jedan od razloga zbog kojih su je organizatori otkačili. Severina insistira na tome da nove pesme peva na početku, a publika te njene pesme ne zna. Ona je imala najbolju prođu sa hitovima kao što su „Bred Pit“, „Uno momento“, „Otrove“ i drugim pesmama, ali ove nove publika još nije zavolela - ispričao je izvor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading