Cetinski brutalno ponizio Kebinu snajku: Ne slušam Severinu!

Autor: Skandal

Zabava

11.06.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Cetinski bez dlake na jeziku pričao je o koleginici Severini Kojić, pa je otkrio da mu se sadašnja pevačicina karijera ne dopada.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Toni Cetinski...

Naime, Toni uživa u četvrtoj deceniji uspešne pevačke karijere i sprema koncert u Beogradu, pa se tom prilikom prisetio početaka i spomenuo i Seve.

- Ja Severinu ne slušam. Ne pratim baš šta ona radi. Ako moram komentarisati, smatram da je Seve bila mnogo bolja na početku karijere, onako kako se davno predstavila i na ovdašnjem tržištu - kaže pevač u intervjuu za najnoviji broj nedeljnika Skandal i objašnjava da ne razume zbog čega se pevačica toliko promenila.

- Ona je slobodna žena, može da bira šta hoće da peva. Čujem da se priklonila ovim novim trendovima. Zajedno smo počinjali u tom nekom pop duhu. Ja sam ostao tu gde sam počeo, uz malo koketiranja sa densom devedesetih, kada je dens bio u ekspanziji - rekao je Toni za Skandal i otkrio čiji CD nikada nije kupio niti bi ga kupio:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal
Severina Kojić...

- Brenin, Cecin, Darin, Karleušin i Sekin CD nikada nisam kupio. Ja to ne mogu da slušam. Sećam se da je prva kaseta koju sam kupio kao dete bila kaseta sa Bajaginim pesmama. To je bilo davno, krajem osamdesetih. Iz tog razdoblja, znam da sam slušao Olivera Mandića. Bio sam pritajeni roker, uvek sam hteo biti svoj i trudio sam se da iskažem ono što i osećam.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading