Teška kompleksašica: Karleša se izd*kava na kućnu pomoćnicu?!

Autor:

Zabava

09.06.2019

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša našla se na meti tviteraša, i to zbog kućne pomoćnice! Jedna od žena koja sređuje kuću "male od skandala" nosi majicu na kojoj piše "staff" (osoblje, prim. aut.) zbog čega su je mnogi ismevali.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Umislila da su svi ispod nje...

Popularna pevačica pažnju medija, ali i korisnika društvenih mreža privlači konstantno, a sada su fanovi i antifanovi našli novu zamerku. Veliku pažnju izazvala je fotka koju je Jelenina starija ćerka Atina objavila na Instagramu i na kojoj devojčica pozira u maminom autfitu s beogradskog nastupa održanog u sredu.

Iako je Karleušina naslednica dobila pregršt komplimenata, poput toga da je preslatka, da će krenuti maminim stopama, u prvi plan je zapravo došlo nešto drugo.

Naime, u pozadini fotografije iza Atine se vidi Duško Tošić naslonjen na šank u kuhinji, i to u kućnim papučama, čemu su se mnogi smejali, ali posebnu pažnju izazvala je kućna pomoćnica. U jednom uglu vidi se žena okrenuta leđima koja nešto radi u kuhinji i koja na sebi ima majicu s natpisom "staff".

Foto: twitter.com/bonzumamma

Mnogi korisnici društvenih mreža primetili su ovaj "žig", pa su ismevali, ali i osudili Karleušu.

- Drhtim od Karleuše što joj spremačice nose 'staff' majice. Kakvo izd*kavanje, nešto čemu težim - napisao je jedan od tviteraša.

I na Instagramu su mnogi komentarisali ovo.

- Ali zašto kućna pomoćnica ima majicu kao da je targetirana služavka? Staff? I super su Duškove kućne papuče - napisao je jedan od Atininih pratilaca na Instagramu.

- Top je što služavka nosi majicu na kojoj piše 'osoblje'. Vrištim! - još jedan je od komentara.

S druge strane, bilo je i onih koji su branili JK.

- Nemojte da se hvatate za sve što ima veze s Jelenom i da joj nalazite mane. Možda je majica neki fazon, otkud znate što nosi to - napisao je jedan od Karleušinih fanova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Roko

09.06.2019 17:06

Ona je Staff a on je Stafford Papučić.