Skandal u "Zvezdama Granda": Đurišićku prozivali zbog dečka, pevačica izgorela od besa, pa prekinula snimanje!

Autor: Svet

Zabava

08.06.2019

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Snežana Đurišić se u poslednje vreme nalazi na meti tabloida.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Snežana i Vanja...

Čitava Srbija se bavi njenim ljubavnim životom, pa u javnost isplivavaju sočni detalji njene ljubavne veze sa ginekologom Vanjom Miloševićem, a između ostalog, pisalo se i to da je raskinula sa njim.

Na jedno snimanje "Zvezda Granda" Snežana je došla sama, pa su članovi žirija to iskoristili kako bi je provocirali. 

- Kako se bliži finale, sve je zanimljivije u "Zvezdama Granda", što sa žirijem, što sa takmičarima. Prošle nedelje na snimanju žiri je čuo od novinara da Snežanu nije dovezao njen dečko Vanja Milošević, već da je stigla sama što im je bilo dovoljno da krenu sa provokacijama. Jelena je rekla da joj je Snežana postala zanimljiva i da bi volela da se "Zvezde Granda" produže kako bi se njih dve družile češće - kaže izvor.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Snežana sa dečkom Vanjom...

- Onda je Saša Popović krenuo da ispituje Jelenu na šta konkretno misli i da li to ima veze sa tekstovima u novinama, ali ih je u tom ćaskanju prekinula Durišićeva, rekavši svima da su ljubomorni na nju i njenu karijeru. Marija se na to samo nasmejala, a Đorđe je dobacio nešto vezano za ljubav, na šta je Snežana pobesnela i tražila da se puste reklame i prekine snimanje. Kada su se kasnije vratili u studio, više je niko nije provocirao, jer je bilo očito da ne može da izdrži šale na svoj račun - kaže izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading