Sofija se provodila uz Karleušu na splavu: Duško švalerki ostavio separe na nastupu JK!

Autor:

Zabava

07.06.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Jelena Karleuša održala je u sredu uveče prvi nastup u Beogradu nakon što je napravila pauzu zbog smrti majke Divne Karleuše, a na njenom spektaklu koji je priredila na prestoničkom splavu "Port" provodila se i manekenka Sofija Milošević!

Foto: e-stock
Sofija i Jelena

Naime, dolazak plavokose manekenke iznenadio je sve koji su došli na Karleušin nastup, s obzirom na činjenicu da su domaći mediji danima pisali o tome kako je Jelenu suprug Duško Tošić varao sa Miloševićkom. Sofija je sa osmehom na licu došla na splav i smestila se sa drugaricama u svoj separe samo nekoliko minuta pre nego što je na scenu izašla JK i zapevala.

- Sofija je sa prijateljima došla na Karleušin nastup tip-top skockana, a sve oči bile su uprte u nju dok se približavala splavu zbog toga što niko nije očekivao da će se pojaviti. Miloševićki su okupljeni već ispred splava dobacivali da će atmosfera u klubu biti napeta jer JK može da shvati njen dolazak kao provokaciju zbog toga što se priča da je Duško varao Jelenu sa njom, međutim, manekenka se toga nije plašila, već je u dobrom raspoloženju sve vreme igrala uz hitove male od skandala - priča naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

Manekenki su ispred splava dobacivali da će biti napeto jer JK može njen dolazak da shvati kao provokaciju

Sofija je za Srpski telegraf kratko prokomentarisala da ne misli da je u bilo kakvom sukobu sa Jelenom, a navode da je bila u tajnoj vezi sa Duškom nije želela ni da potvrdi ni da demantuje.

Foto: Instagram/printscreen
Sofija na nastupu JK

- Volim Jelenine pesme i došla sam sa drugaricama da se provedem. Jeleninog supruga ne želim da komentarišem jer me ne zanima šta se okolo priča - rekla je manekenka za naš list.

Foto: instagram.com/karleusastar
Duško Tošić

Jelena se na nastupu u Beogradu posle dužeg vremena pojavila u izazovnom roze autfitu sa nekoliko igračica na sceni, a do bine ju je pratilo obezbeđenje i tim saradnika, a na glavi je do izlaska na scenu nosila kapu sa ušima, te je podsetila na Mini Maus iz Diznijevih crtaća. Jelena je sve vreme ređala svoje hitove, a čim se pojavila na bini, raspametila je energijom publiku na prepunom splavu. Mnogi su očekivali da će se na Jeleninom nastupu provoditi i suprug Duško Tošić, međutim, fudbaler se nije pojavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading