Bivša verenica raskrinkala Gagija: On je psihopata, uzimao je novac na konto Lune!

Autor: Mediji, Republika

Zabava

06.06.2019

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako navodi beogradski mediji bivša verenica Gagija Đoganija osula je paljbu po svom bivšem dragom!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gagi Đogani...

- Gagi Đogani je psihopata koji nema ni stida ni srama, a ni poštovanja prema majci svoje dece Anabeli Atijas - tvrdi Milena Mikić, koja je četiri godine bila u vezi sa denserom.

Nju je, kako navode mediji, Đogani navodno prebio 2017. godine u svom stanu na Vidikovcu. O tome nije želela detaljno da priča, ali joj je pukao film kad je čula kako ju je denser označio kao nasilnu i onda olajava bivšu ženu Anabelu, pa je rešila da ga raskrinka.

- Dovoljno sam bila s Gagijem da znam ko je i šta je. U toj porodici Anabela je njihovoj deci bila i ostala mama i tata. Sve je finansirala: školu, treninge, privatne časove. Gagi nikad nije bio kod kuće, a njegove ćerke sam non-stop čuvala ja. Malo je reći da mi je na tome Anabela bila zahvalna. Dok je nisam upoznala, mislila sam da je ona monstrum, jer ju je on tako predstavljao. Pljuvao je i o njoj govorio sve najgore. Hvala bogu, sticajem okolnisti sam je upoznala i shvatila da je ona jedna plemenita žena i borac - otkrila je Milena na početku razgovora.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/anabelci
Anabela i Milena...

Iako je izbegavala da govori o Đoganiju, sada je otkrila sve što, kako ona tvrdi, zna.

- Njega samo pare zanimaju. Zvuči ružno, ali i rođenu ćerku koristi samo da bi došao do novca. Luna ga voli i pomaže mu, ali njemu nikad dosta. Zahvaljujući tome što je Luna bila ta o kojoj je cela Srbija pričala u prvoj sezoni "Zadruge", on je preko društvenih mreža upoznavao žene od kojih je uzimao novac na konto svoje ćerke. Stupio je u kontakt s fanovima iz celog sveta koji su Luni slali stvari i novac, a on je to raspoređivao kako mu je odgovaralo - tvrdi Milena.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Luna Đogani...

- Jednom prilikom je uzeo pare za operaciju od mene i Anabele. Kukao je kako su mu isključili struju, a Anabela se sažalila i platila sve što je bilo potrebno. Umeo je da joj iskamči novac za budalaštine. Jednoj ženi iz Mađarske uzeo je 10.000 evra navodno da snimi duet, a onda se nije javio. Uzimao je ženama iz inostranstva da plati račune, svako se sažali i pošalje mu. Jedna mu je slala 800 evra nedeljno dok nije shvatila ko je on - kaže Milena.

Foto: instagram.com/milena_ja_
Milena Mikić...

Mikićeva tvrdi i da je preživela pakao pored Gagija.

- Hvala bogu, to je prošlost. Ne bih ni ovo rekla da me nije potkačio u jednoj emisiji i rekao kako je on žrtva nasilja i da sam ja njega maltretirala. Zgadio mi se! Kad sam ga provalila šta radi i to mu rekla u lice, od njega sam i dobila batine, jer ga je istina zabolela i najlakše mu je bilo u tom trenutku da udari ženu. Nije me tukao zato što sam dobra devojčica nego zato što je psihopata. Sećam se kako je jednom prilikom doveo klinku od 19 godina da me pravi ljubomornom - završava Milena.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Suzana

06.06.2019 09:30

Ova je Anabelina plaćenica. Sve navedeno za Gagija je u stvari radila Anabela.

Odgovori 21 0
Kimi

06.06.2019 10:25

Ne može da hvali Anabelu, koja je napustila muža i decu i otišla da skita sa raznim švalerima. Na kraju je rasturila ljubavnu vezu trudne devojke i udala se u Sarajevu. Sada se sa mužem i novim detetom vratila da je Luna izdržava.

Odgovori 23 0
Ja

06.06.2019 13:59

Platila je zla zena da prica lose o njemu.A gde je bila Razija kada kaze da je stalno cuvala njegovu decu?Toliko joj bilo lose da je bila sa njim 4 godine!Ajd'ne lazi placena zeno!

Odgovori 14 0