Saša Popović kupio jahtu, a od cene će vam se zavrteti u glavi!

Autor:

Zabava

05.06.2019

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor i suvlasnik "Grand" produkcije Saša Popović kupio je luksuznu jahtu, a za ovo plovilo izdvojio je vrtoglavu svotu novca.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, youtube.com
Saša Popović pazario skupoceno plovilo

Jahta, koju je Saša platio vrtoglavih milion evra, biće usidrena u Opatiji, gde Popović ima stan i tamo provodi skoro ceo godišnji odmor. Izvor kaže da je Saša poslednjih meseci bio u potrazi za odgovarajućim plovilom, a da se ovo najviše svidelo njegovoj supruzi Suzani Jovanović i da je to bilo presudno da pazari.

Foto: instagram.com/salon_lepote_katarina
Jahta se dopala Suzani... Popović sa suprugom

- Jahta je dugačka oko 18 metara, stara je oko tri godine, ima svu potrebnu opremu, vrlo je luksuzna i zato nije ni čudno što je koštala milion evra. Saša nije pitao za cenu, pozvao je i rekao da želi baš tu jahtu, a kada su mu rekli koliko košta, rekao je " U redu, kupujem". Koliko znam, trebalo bi narednih dana da stigne do opatijske uvale, gde će biti stalno parkirana, a Sale će već krajem meseca moći da je koristi jer je potrebno da prođe još tehničke neke provere o ispravnosti i da dobije serfitikat - kaže izvor.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Cena mu nije smetala...

Cena od milion evra nije jedino što će Popović morati da plati. Ovako luksuzna jahta iziskuje angažovanje skipera, redovno održavanje i plaćanje usidrenja, što mesečno iznosi oko deset hiljada evra.

- Nameštaj je rađen po meri, neki zidovi su rađeni od najfinijeg drveta, ima nekoliko odvojenih kabina, trpezarijski prostor, kuhinju, mini teretanu, kao i prelepu ložu. Takođe, poseduje i nekoliko kupatila i veliki prostor za sunčanje. Ukupna kvadratura unutrašnjosti plovila je oko 30 metara kvadratnih, a maksimalni kapacitet je do 20 osoba. Pogodna je za višednevna krstarenja upravo zbog kapaciteta i veličine. Saša će morati da izdvoji za skipera koji će upravljati njegovom jahtom oko četiri hiljade evra mesečno. Takođe, moraće da izdvoji novac i za dodatno održavanje broda - oko dve hiljade evra mesečno, a na sve to ima obavezu da plača mesto u opatijskoj uvali gde će jahta biti usidrena - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slobodan

05.06.2019 11:02

Samo tako bahato. Od popularnosti do mržnje je brzo stigao.