(VIDEO) Lola stao na ludi kamen: Ovo je lepotica kojoj se fudbaler zakleo pred Bogom!

Autor:

Zabava

02.06.2019

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpoznatijih zavodnika među fudbalerima do sada je bio Milan Lola Smiljanić, koji je danas izgovorio sudbonosno "da" studentkinji Tamari Čupković.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Tamara Čupković i Lola Smiljanić danas su se zakleli na večnu ljubav

Kako je Srpski telegraf prvi pisao, Tamara i Lola verili su se u Duborvniku u septembru prošle godine, a sada su u crkvi na Topčideru sklopili brak. 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Srećni mladenci nakon crkvenog venčanja... Tamara i Milan

Mladu je do Hrama svetih apostola Petra i Pavla dopratio otac, a njena venčanica mnogima je zapala za oko budući da je Tamara izgledala bajkovito. Duga venčanica je optočena kristalima, a Tamara se odlučila da pusti kosu na venčanju, dok je na glavi imala venčić od dragog kamenja. Ni mladoženja nije zaostajao budući da je stigao u pratnji kuma, fudbalera Nemanje Tomića u skupocenom, mat crnom BMW-u.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Nakon crkvenog venčanja, mladenci i svatovi su se uputili u restoran na građansko sklapanje braka

Tamara i Lola nekoliko godina su u vezi, a sada su se pred brojnim svatovima zakleli na večnu ljubav. Među onima koji su prisustvovali crkvenom venčanju je i tek penzionisani kapiten Partizana, Saša Ilić sa suprugom.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Brojni fudbaleri prisustvovali su crkvenom venčanju, a među njima i Saša Ilić sa suprugom

Nakon crkvenog venčanja, svatovi su se uputili u restoran gde se očekuje oko 200 zvanica i gde će se obaviti građansko sklapanje braka.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Trubači svirali mladoženji...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading