Ona je loš čovek: Pevač najstrašnije isprozivao Viki Miljković!

Autor:

Zabava

01.06.2019

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković svesno ili nesvesno, uvredila je svog starijeg kolegu koji ju je do te mere iskritikovao da će je posle njegiih reči sigurno biti mnogo sramota.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Kolega je ispljuvao kao nikoga... Viki Miljković

Miloš Bojanić, čiji je sukob sa Zoricom Brunclik nadaleko poznat, sada je ušao u konflikt i sa Viki Miljković, a razlog je taj što se pevačica nije pojavila na promociji albuma njegovog sina Baneta:

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Sve pamti i sve vidi... Miloš Bojanić

- Ja sam iznenađen što se ona i muž nisu pojavili. Baš me je negativno iznenadila. Mogla je posle snimanja da dođe. Ona je najviše od svih morala da dođe jer ja sam njoj dao pesmu a dinar jedan joj nisam uzeo. Hvala joj što me je sada ispoštovala i pokazala kakva je osoba. Nek joj je na čast! Zna ona dobro koliko sam joj pomogao u karijeri, ali neka, sve to neko vidi - rekao je on i dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Neće joj biti dobro...

- Mi Bojanići rođeni smo da uvek pobeđujemo, a neka su svi oni živi i zdravi. Da je Viki pravila promociju, ja bih došao i da sam na samrti. Ma iz bolničke postelje bih ustao i otišao samo da me ona vidi, pa bih se vratio da ponovo legnem. A ona je imala snimanje i završila to svoje snimanje i otišla kući umesto kod nas! Nije čak ni poruku izvinjenja poslala, ni cveće, ni telegram, a sve je to mogla. Ali ne, ona je samo pokazala koliko je loš čovek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading