Popularni pevač zapevao u gimnaziji: Maturanti oduševljeni Emirom!

Autor:

Zabava

31.05.2019

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni mladi izvođač Emir Aličković obradovao je učenike jedne gimnazije, a posebno jednu profesorku.

RepublikaFoto: instagram.com/emirlapsus
Ulepšao maturantima poslednji školski dan... Emir Aličković

Poslednji školski dan ostaje u sećanju svim srednjoškolcima, ali učenici jedne gimnazije u Beogradu pamtiće taj dan, osim po rastanku generacije, i po tome što su imali priliku da im zapeva Emir Aličković. 

RepublikaFoto: Goran Jovanović
Pevač pevao maturantima i profesorki u školi...

Znajući da njeni učenici vole muziku mlade zvezde, njihova razredna i profesorka hemije, kojoj je ovo bila poslednja generacija koju će izvesti pre odlaska u penziju, stupila je u kontakt sa njim i pozvala ga da im ulepša poslednje sate druženja. Pevač najpopularnijeg benda u regionu rado se odazvao ovoj nesvakidašnjoj molbi, a oduševljenje učenika kada se pojavio na času pokazalo je koliko je jaka bila želja maturanata.

- Zbog svojih obaveza vezano za muziku propustio sam neke od lepih trenutaka u poslednjim danima svog školovanja, tako da sam ovako na neki način ispunio želju i sebi. Hvala svima na fantastičnom dočeku, hvala profesorki na pozivu, u svojoj karijeri proživeo sam mnogo lepih trenutaka, ali ovo je definitivno jedan koji ću večno pamtiti- rekao je frontmen Lapsus benda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading